Λεόντων Γνώμες: ”Συσπείρωση και Πράσσειν άλογα”

Το παρακάτω κείμενο λάβαμε στο inbox μας, για τη στήλη ”Λεόντων Γνώμες” από τον φίλο Αλ.  η οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσης πιθανό να είναι συμπτωματική και απόκύημα της φαντασίας.

Πάμε να το διαβάσουμε:

Εύλογα μπορεί να παρατηρήσει κανείς, ότι είναι προσφιλής τακτική των εγωμανών, αυταρχικών και αλαζονικών προσωπικοτήτων, που αρέσκονται στο να χειραγωγούν και να φανατίζουν τον όχλο με ψέματα, για να μπορούν στο παρασκήνιο να συνεχίσουν να διεκπαιρεώνουν τις βρωμοδουλείες τους ανενόχλητα, η στοχευμένη προπαγάνδα μέσω διαδικτύου.

Μια επιπρόσθετη, καθόλα επιτυχημένη όποτε εφαρμόζεται στην μάζα του εύπιστου κίτρινου λαού, τακτική, είναι η χιλιομασημένη τσίχλα της ‘’συσπείρωσης, της ενότητας, της ηρεμίας’’. Φυσικά η τακτική της ‘’ηρεμίας’’ προϋποθέτει έναν αλαλάζοντα όχλο, αποτελούμενο από πληρωμένα τσιράκια/υπαλληλάκια που υποδύονται τους ΑΕΛοπατέρες μέσα από τις πληρωμένες δήθεν γαλαζοκίτρινες ιστοσελίδες τους και διάφορα παπαγαλάκια που είτε εξυπηρετούν συμφέροντα, είτε τα επίπεδα αφέλειας έχουν χτυπήσει κόκκινο, να επιτίθεται και να απαιτεί την φίμωση όσων διατυπώνουν αντίθετη άποψη.

Η τακτική , δε, της στοχευμένης προπαγάνδας, εξυπηρετείται ακριβώς μέσα από αυτές τις ενέργειες. Όταν στην φαρέτρα σου διαθέτεις το πανίσχυρο βέλος που ονομάζεται Μ.Μ.Ε, τότε είναι δεδομένη στην εποχή της βαριάς παραπληροφόρησης και της επιβολής απόψεων στο ευρύ κοινό μέσω ενός βομβαρδισμού από το διαδίκτυο, τον κίτρινο τύπο, την τηλεόραση κλπ, η υποστήριξη στο πρόσωπο σου. Πρόσθεσε και στην εξίσωση τους ‘’πιστούς, πραγματικούς’’ οπαδούς, όπως διαλαλούν και αυτοαποκαλούνται, και έτσι καταφέρνεις να εξασφαλίσεις και να απολαύσεις ακόμη λίγο χρόνο αποδοχής από τον κίτρινο λαό.

Βέβαια, η πραγματικότητα απέχει κατά παρασάγγας από αυτήν που μας παρουσιάζουν οι υποτακτικοί του βασιλιά. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η ομάδα παραπαίει σε όλους τους τομείς, κάτι το οποίο τόσο είχα τονίσει εγώ σε παλιότερο μου κείμενο στο lions-radio, όσο έχει και η ίδια η ομάδα διαχειριστών της ιστοσελίδας, γεγονός για το οποίο οφείλουμε να την συγχαρούμε, αφού αποτελεί ίσως την μόνη φωνή λογικής μέσα σε αυτό το άθλιο κρεσέντο παραλογισμού που ζούμε.

Ακόμη μία χρονιά τέλειωσε, με τους ΑΕΛίστες στο ίδιο έργο θεατές, έχοντας χάσει το τρένο της Ευρώπης προ πολλού, έχοντας υποστεί ταπεινωτικό αποκλεισμό στο κύπελλο από ένα συνονθύλευμα αμούστακων μαθητών και φαντάρων, και έχοντας φτάσει στις τελευταίες αδιάφορες αγωνιστικές των play-off για να δουν την ομάδα τους να προσθέτει επιτέλους στο σακουλάκι της τους 3 βαθμούς της νίκης σε ντέρμπι. Τα θέματα δυστυχώς δεν περιορίζονται στις κακές αγωνιστικές επιδόσεις στο γήπεδο της –ήδη- περιορισμένων δυνατοτήτων ομάδας μας, αλλά διατείνονται σε πολύ σοβαρότερο βαθμό έξω από αυτό. (Υπόνοιες) για στημένα παιχνίδια, μίζες και κόλπα με τους λογής-λογής αντιΑΕΛιστες μανατζαραίους , μαύρο χρήμα, παίκτης για τους οποίους ενώ μας διαβεβαίωναν για την παραπομπή του στα ευρωπαϊκά δικαστήρια και αν χρειαστεί στα αντίστοιχα της FIFA , τελικά κατέληξε ‘’δωράκι’’ σε αντίπαλη ομάδα και γενικά μια λίστα με εγκλήματα που δεν έχει τελειωμό.

Για όλους τους λογικά σκεπτόμενους ανθρώπους, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι με δηλώσεις τύπου ‘’το budget θα χαμηλώνει κάθε χρόνο ακόμη περισσότερο’’ είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο, στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είσαι και πάλι εκτός στόχων από τις αρχές Ιανουαρίου. Είναι επίσης, αναμφίβολο το γεγονός ότι, αν δεν ξεκουμπιστεί από τα της ομάδας μας ο ‘’βασιλιάς’’, ο υπεύθυνος κάθε πληγής που είναι βαθιά χαραγμένη στο ήδη καταταλαίπωρο σώμα της ΑΕΛ, η ομάδα μας θα βυθιστεί ακόμη περισσότερο σε ένα ατέρμονο τέλμα.

Φυσικά μπορεί να έχει δηλώσει ευθαρσώς και κατηγορηματικά προ μηνών, ότι θα κουνήσει επιτέλους μαντήλι-τότε που και πάλι σε μια κρίση υστερίας τα παπαγαλάκια μας ρωτούσαν ‘’και ποιός θα έρθει;’’-, αλλά άνθρωποι του είδους του εξειδικεύονται στην κωλοτούμπα. Οι προειδοποιήσεις και τα σημεία των καιρών πληθαίνουν, και είναι βέβαιο ότι αν συνεχιστεί η υπάρχουσα άρρωστη κατάσταση σήψης και διαφθοράς στην αγαπημένη μας ομάδα, οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν είναι τρομεροί και θα μας φέρουν με μαθηματική ακρίβεια, αντιμέτωπους με θύμησες προ εικοσαετίας.

Μια ομάδα που είχε όλα τα φόντα και τις προϋποθέσεις να πρωταγωνιστεί, κατέληξε με τους τραγελαφικούς χειρισμούς της διοίκησης της, να χαροπαλεύει και να εκπέμπει, απελπιστικά, S.O.S από την εντατική. Μια ομάδα που απευθύνει δραματική έκκληση, και στον τελευταίο οπαδό της, να ξυπνήσει από τον λήθαργο του, και να γίνει πύρινη λάβα που θα λιώσει όλους αυτούς που παίζουν με τις τύχες της.

Λεόντων Γνώμες – www.lions-radio.com ”5/5/2018”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *