Από ένα βαθμό στο “ΠΑΠ”

Στο στείρο 0-0 έμεινε η ομάδα μας στο Αντώνης Παπαδόπουλος με αντίπαλο την Ανόρθωση.  Ο αγώνας που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής των Play Off της Β’ φάσης του πρωταθλήματος δεν αφήνει την ομάδα μας ικανοποιημένη στην προσπάθεια της να φτάσει την ΑΕΚ στο βαθμολογικό πίνακα.

Σε γενικές γραμμές ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, με ένα καλό ρυθμό που κράτησε για λίγο κατά διαστήματα του Α’ ημιχρόνου.  Η ομάδα μας ήταν καλή στα αμυντικά της καθήκοντα, με στυλοβάτη τον Λαφράνς που έκοψε πολλές φάσεις και έβγαλε πολλές άμυνες, αλλα επιθετικά ήταν εντελώς αδύναμη.

Αναλυτικά:

Λίγο νωθρά ξεκίνησε η ομάδα μας στο παιχνίδι, έγιναν κάποιες κάθετες από πλευράς Ανόρθωσης στην πλάτη της άμυνας μας όμως χωρίς να μπορέσουν να απειλήσουν την εστία του Βοζίνια.  Μέχρι το 20′ ισοζυγήσαμε τον αγώνα, έχοντας περισσότερο την κατοχή της μπάλας και φτιάχνωντας κάποιες προυποθέσεις για γκολ οι οποίες δεν βρήκαν στόχο.

Η Ανόρθωση είχε μια καλή ευκαιρία πριν το τέλος του ημιχρόνου, όμως ήταν επίσης άστοχη και το ημίχρονο οδήγησε της δυο ομάδες στα αποδυτήρια με το στείρο 0-0.

Το δεύτερο 45λέπτο η Ανόρθωση ήταν κάπως πιο επιθετική, η ομάδα μας κατάφερε να την περιορίσει όσο αφορά στη δημιουργία προυποθέσεων με αποτέλεσμα να κρατούσε ανούσια τη μπάλα.

Είδαμε πολλές φορές και τους 11 ποδοσφαιριστές μας να αμύνονται πίσω από το κέντρο του γηπέδου με αποτέλεσμα να βραχυκυκλώνουν την Ανόρθωση αμυντικά, όμως επιθετικά δεν είδαμε να δημιουργείται απολύτως τίποτα από πλευρά της  ομάδας μας.

Αρχική ενδεκάδα: Βοζίνια, Τεξέιρα, Γκαμπιονέτα (80′ Λεάντρο Σίλβα), Λαφράνς, Ρομάν (62′ Τεξέιρα), Σοάρες, Ζντραφκόφσκι, Αβραάμ, Μ. Ηλία (69′ Σασσί), Χ. Κυριάκου, Τόρες.

Κάρτες: Ζντραφκόφσκι, Τόρες, Γκαμπιονέτα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *