Σεβασμός και υπόκλιση στους μάγκες!

Mεγάλη περηφάνια για τους μικρούς u19 που σηκώνουν τον τίτλο του πρωταθλήματος.  Ευελπιστούμε για μια φορά να δούμε δικά μας παιδιά να ανελίσσονται με τη φανέλα που αγαπούν και να εξελίσσονται σε ποδοσφαιριστές που θα την τιμήσουν για χρόνια.  Φτάνει με τον κάθε τυχαίο για να εξασφαλίσει ο καθένας τη μίζα του!!!

Η ΑΕΛ πάντα σήκωνε τίτλους στους μικρούς, αλλά τρώει τα παιδιά της.  Τα οποία πλέον στελεχώνουν με επιτυχία της υπόλοιπες ομάδες.

Ανοίξετε τα μάτια σας οι διοικούντες και οι ιθύνοντες, τα παιδιά μας είναι η σημαία και το μέλλον μας.  ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ.

Η ανακοίνωση:

Για την προτελευταία (25η) Αγωνιστική του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Νέων αγωνίζεται η ομάδα μας των U19 τη Κυριακή 22 Απριλίου 2018 η ώρα 11:00 με αντίπαλο τον ΕΘΝΙΚΟ ΑΧΝΑΣ.

Μετά το τέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί από την ΚΟΠ η επίσημη απονομή του τίτλου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Νέων της ΚΟΠ κύριο Γιώργο Φαντάρο.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο γήπεδο «ΣΕΚ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ» και καλούμε τον κόσμο να προσέλθει στο γήπεδο για να χειροκροτήσει τους πρωταθλητές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *