Να διαλέγετε εσείς τζαι τα ball boys ολάν!

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού μελέτησε τις παραπομπές που του δόθησαν αποφάσισε τις παρακάτω ποινές για την ομάδα μας.

Η μια γνωστή και χιλιοειπωμένη, η δεύτερη όμως αυτή τη φορά είναι για κλάματα και γέλια.

O δικαστής της ΚΟΠ τιμώρησε την ομάδα μας διότι τα ball boys σύμφωνα με αναφορά του διαιτητή ήταν άτακτα και δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους με αποτέλεσμα να παραβιάσουν κάμποσα άρθρα και να δεχθούμε το πρόστιμο.

Τι να κάμουμε Αριστοτέλη μου;  Τα μωρά μας εν άτακτα, προτείνουμε αφού τα μαγειρεύετε ωραία και όμορφα να μας διαλέγετε και  τα ball boy.  Να έχουν καλή συμπεριφορά, καλούς βαθμούς, να παέννουν σε ιδιωτικό κατά προτίμηση και να έχουν φράτζούαν στη μέση.  Η μάππα να κολλά μες τα σιέρκα τους και να μεν τους φεύκει αλλά τζαι να μυρίζουνται που εν να πάει πριν να πάει για να την προλάβουν.  Αν ξέρετε και κανένα μιτσήν που μπορεί να επιστρέφει τη μάππα πίσω στον αγωνιστικό χώρο, πριν να φκει έξω στείλτε μας.

Εκαταντήσετε αηδία, οι μικροί που εθελοντικά πάνε εκεί και χάνουν τις ώρες τους έπρεπε να χρήζουν σεβασμού κατά κύριον λόγο και όχι να γίνονται αφορμή για να βγάζετε χρήματα πάνω στην ράσιη μας.

ΑΗΔΙΑ.

Καταγγελία κατά της ΑΕΛ Λεμεσού:

(α) λόγω μη συμμετοχής στην ενδεκάδα, κατά την έναρξη του αγώνα, δύο ποδοσφαιριστών που κατά το 18ο έτος της ηλικίας τους ή προηγούμενα να ήταν εγγεγραμμένοι ως ποδοσφαιριστές στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ κατά παράβαση του άρθρου Χ.18 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2017-2018. Συγκεκριμένα κατά την έναρξη του αγώνα μόνο ένας ποδοσφαιριστής συμμετείχε στην ενδεκάδα ο οποίος κατά το 18ο έτος της ηλικίας του ή προηγούμενα ήταν εγγεγραμμένος ως ποδοσφαιριστής στο αρχείο ποδοσφαιριστών της ΚΟΠ
Απόφαση: Πρόστιμο.

(β) για πλημμελή εκτέλεση καθηκόντων των παιδιών επαναφορά της μπάλας (ball-boys) κατά παράβαση του Κεφ. VII, άρθρα 38-45 της Προκήρυξης Πρωταθλήματος CYTA περιόδου 2017-2018
Απόφαση: Πρόστιμο.

στον αγώνα Πρωταθλήματος CYTA Β’ Φάση Α’ Όμιλος περιόδου 2017-2018 ΑΕΛ Λεμεσού – ΑΕΚ Λάρνακας/03.04.2018 (5η Αγωνιστική).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *