Μπορούσε για κάτι καλύτερο – Αποέλ – ΑΕΛ 3-1

Την ήττα δέχθηκε η ομάδα μας στο Γ.Σ.Π στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των play off.  Η ομάδα μας θεωρούμε πως θα μπορούσε για κάτι καλύτερο αφού έκανε τη δική της προσπάθεια και αυτό που απουσίαζε σε μερικά διαστήματα ήταν η συγκέντρωση και η απαραίτητη συνοχή στο παιχνίδι της.

Δυστυχώς αποχαιρετά οριστικά κάθε ελπίδα για Ευρωπαικό εισιτήριο σε μια χρονιά που δεν κατάφερε να πετύχει κανένα στόχο και ουτως ώστε θεωρείται αποτυχημένη είτε αρέσει σε κάποιους αυτό είτε όχι. Η ΑΕΛ μας δεν είναι για τέτοια.  

Αναλυτικά:

Η ομάδα μας κατέβηκε στο Γ.Σ.Π με σκοπό να θωρακίσει τα μετόσπιθεν και να κτυπήσει στις αντεπιθέσεις.  Κατάφερε ανα διαστήματα να βραχηκυκλώσει την αντίπαλη ανάπτυξη και να τροφοδοτήσει τα φτερά της ούτως ώστε να κάνουν τη ζημιά.

Ορισμένες σέντρες που επιχειρήθηκαν δεν είχαν αποτέλεσμα ενώ από τον κεντρικό διάδρομο έγιναν κάποια καλά σουτ από Σασσί και Μπενίτεθ.  Πολύ καλός ο Χάρης Κυριάκου που στήριζε τον Μέσκα από δεξια σε κάθε προσπάθεια που γινόταν βοηθώντας την ανάπτυξη στα φτερά, έπιασε και ένα φαλτσαριστό σουτ ενώ ο Μέσκα είχε μια καλή ευκαιρία την οποία πέταξε με πολύ χλυαρό πλασέ.

Στην επανάληψη οι αλλαγές του Αποέλ έφεραν περισσότερη πίεση στην ομάδα μας που προσπαθούσε όπως και στο πρώτο μέρος να βάζει πίεση από τα πλάγια.

Λίγο ο Αναστασίου, λίγο η κακιά στιγμή αλλά και η έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα έφεραν το Αποέλ να κάνει το 1-0 10 περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.  Στη συνέχεια διπλασίασε τα τέρματα του κάνοντας το 2-0 ενώ η ομάδα μας μείωσε με γκολ του Ντόσα Τζούνιορ – το οποίο ευελπιστούμε να του δώσει την ανάλογη ψυχολογική ώθηση αφού η αγωνιστική του εμφάνιση σήμερα δεν ήταν αυτή που μας έχει συνηθίσει-.

Λίγο πριν το τέλος το Αποέλ έκανε το 3-1 με πέναλτι αφού ο Ντε Καμάρκο κτυπήθηκε από ελεύθερους σκοπευτές στην περιοχή μας.

Aρχική ενδεκάδα: Βοζίνια, Κυριάκου, Λαφράνς, Τζούνιορ, Γουίλερ, Νικολάου, Φιντέλις (83′ Τεξέιρα), Μπενίτεθ (72′ Μ. Ηλία), Μέσκα, Καμπιονέτα (62′ Σοάρες), Σασσί

Κίτρινες: Μερκής, Εμπεσίλιο, Καρλάο / Μπενίτεθ, Σασσί, Τζούνιορ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *