Πως θα πάνε στο γήπεδο οι 2 ΑΕΛίστες – Αστυνομικά μέτρα

Δεν ξέρουμε αν η κατάσταση είναι για γέλια ή για κλάματα, ούτε αν η αστυνομία Κύπρου παρακολουθεί την επικαιρότητα ή όχι. Ενώ όλοι γνωρίζουμε πως μέχρι στιγμής μόνο δύο (2) ΑΕΛίστες αγόρασαν εισιτήριο για το πέταλο του ΓΣΠ και τον αγώνα κόντρα στο αποελ, η αστυνομία Κύπρου φροντίζει για την ασφάλεια όλων μας βγάζοντας ανακοίνωση για τα αστυνομικά μέτρα.

Όπως αντιλαμβανόμαστε οι δύο ΑΕΛίστες που θα βρεθούν στο ΓΣΠ θα έχουν στη διάθεσή τους 4-5 οικόπεδα για πάρκινγκ.

Τα αστυνομικά μέτρα λοιπόν για τους δύο λέοντες…

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί το Σάββατο 31/03/18 και ώρα 17:00, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.
Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΛ θα καταλάβουν τις βόρειες κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στην πιο πάνω κερκίδα να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στο βόρειο χώρο στάθμευσης. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι φίλαθλοι της ΑΕΛ να αποφύγουν την στάθμευση των οχημάτων τους στο χώρο στάθμευσης παρά το NUEVO CAMPO για αποφυγή δικής τους ταλαιπωρίας.
Για τους οπαδούς της ΑΕΛ θα υπάρξει μόνο προπώληση εισιτηρίων (ΚΟΠ) και δεν θα ανοίξουν ταμεία στο στάδιο.

Τονίζεται σε όλους ότι:

Απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης η μεταφορά πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα.
Απαγορεύεται η αναγραφή συνθημάτων στον περιβάλλοντα χώρο, στους τοίχους του σταδίου και οπουδήποτε αλλού, καθώς επίσης και το σκαρφάλωμα στα κάγκελά του σταδίου.
Επίσης, απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους σακίδια ώμου και τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους.
Οποιοσδήποτε δεν ακολουθεί τους πιο πάνω κανόνες μπορεί να εκδιωχτεί από το Στάδιο χωρίς προειδοποίηση και χωρίς να έχει καμία νομική απαίτηση έναντι των αρχών του σταδίου ακόμα και αν κατέχει νόμιμο εισιτήριο. Επίσης κινδυνεύει να συλληφθεί και να του επιβληθεί αυστηρό χρηματικό πρόστιμο.
Για τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ το σημείο συλλογής αντικειμένων είναι τα Δυτικά Ταμεία και για τους οπαδούς της ΑΕΛ τα βόρεια Ταμεία.
Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα των δρόμων στην γύρω περιοχή του σταδίου, απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.
Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Λευκωσίας μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 22-802020.
Επισημαίνεται, ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *