Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 9/3/18

Αντιπροσωπεία του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ συναντήθηκε χθες το βράδυ με τον Αντρέα Σοφοκλέους και συζήτησε για όλα όσα αφορούν το αγαπημένο μας σωματείο. Τοποθετούμαστε και ενημερώνουμε τον κόσμο της Α.Ε.Λ για τις εξελίξεις στα διοικητικά.

Πρώτα από όλα θέλουμε να ζητήσουμε από τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να κλείσουν τα αφτιά τους στις διάφορες παραπληροφορήσεις που πρόκειται να βγούνε προς τα έξω από τους ‘μαέστρους’ της πέννας, δημοσιογράφους της πλάκας που θέλουν να σπείρουν διχόνοια στον κόσμο της ΑΕΛ. Ενημερωνόμαστε ΜΟΝΟ από τις επίσημες τοποθετήσεις και όποιες απορίες υπάρξουν, θα απαντηθούν στη Γενική Συνέλευση του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ που θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Η συνάντηση με τον Αντρέα Σοφοκλέους έγινε σε θετικό κλίμα και ΟΛΟΙ αποφασίσαμε πως τα πάντα θα γίνουν για το καλό της Α.Ε.Λ. Στόχος όλων μας να υπάρξει μια ομαλή λύση που δεν θα δημιουργήσει επιπλέον συγκρούσεις μέσα στο στρατόπεδο της ΑΕΛ.

Ο Σύνδεσμος πληροφορήθηκε από τον Αντρέα Σοφοκλέους για τη μέχρι στιγμής οικονομική κατάσταση της εταιρείας και του σωματείου, αλλά και για τις μηνιαίες υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ακόμη συζητήθηκαν τα όποια λάθη θεωρούμε ότι έγιναν εκ μέρους του και δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήματα για τη σημερινή μας εικόνα. Το μέλλον για την εταιρεία δεν έχει ακόμη αποφασιστεί παρόλο που ο κύκλος του προέδρου θεωρείται κλειστός και συμπληρωμένος.

Στο θέμα του σωματείου ενημερώνουμε ότι η γενική συνέλευση της 1ης Ιουνίου θα είναι καταστατική, ενημερωτική, αλλά και εκλογική. Στη Συνέλευση θα παρουσιαστούν οι οικονομικές καταστάσεις της ποδοσφαιρικής εταιρείας και του σωματείου και θα φέρουν την υπογραφή ανεξάρτητου ελεγκτή. Ο Αντρέας Σοφοκλέους ΔΕΝ θα συμμετέχει, στο νέο συμβούλιο του σωματείου που θα εκλεγεί την ημέρα της συνέλευσης.

Ζητούμε από τον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ να εγγραφεί σαν μέλος στο σωματείο και να αναλάβει τις ευθύνες του ως αγνός υποστηρικτής. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και ιστορικές για αυτό απαιτούν πράξεις και πρέπει να τύχουν σοβαρής αντιμετώπισης.

Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ να ορθώσει το ανάστημα του, να συσπειρωθεί γύρω από το σύνδεσμο και να είναι έτοιμος για δράση. Όποιος πλέον θέλει να ονομάζεται ΑΕΛΙΣΤΑΣ είναι υπόχρεος να δώσει το παρόν του στη γενική συνέλευση και να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Πρόκειται για μία από τις ιστορικότερες συνελεύσεις αφού θα είναι και εκλογική και συνάμα θα επαναφέρει το σωματείο σε λειτουργία. Ας βάλουμε όλοι νερό στο κρασί μας για να παραδώσουμε στα παιδία μας τις ίδιες ΑΕΛΙΣΤΙΚΕΣ αξίες και ιδανικά που παραλάβαμε και εμείς!

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *