Πυρ και μανία ο Θ.Αντωνίου

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου και εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου με τοποθέτηση στα social media απαντά για κάποια πράγματα σε σχέση με την κατάσταση στην ΑΕΛ και τον εαυτό του.

 Αναλυτικά:

“Σήμερα οφείλω να παραδεχθώ ήττα. Δεν υπολόγισα σωστά κάποια άτομα και καταστάσεις στην ΑΕΛ και έξω από αυτήν και έχασα.
Καταφέρατε με το ψέμα και τις συκοφαντίες σας να πείσετε κόσμο, ο οποίος προς στιγμή πάνω στις πίκρες του ξέχασε ποιος είναι ο Θεόδωρος, κόσμο τον οποίο παραπλανήσατε «παίζοντας» στην πλάτη τους στηριζόμενοι στην λατρεία που έχουν προς αυτή την ομάδα, κόσμο ο οποίος πάνω στο μαράζι του ξέχασε να ελέγξει την πηγή της «είδησης» που του σερβίρατε. «Παίξατε» με τα αισθήματα και τα συναισθήματα του απλού ΑΕΛίστα και ντύσατε…αλήθεια τα ψέματα σας και την συκοφαντία. Όμως όσοι ξέρουν ή όσοι έζησαν τον Θεόδωρο Αντωνίου ξέρουν ποια είναι η πραγματικότητα!

Σήμερα γράφω δημόσια σε εσάς που για δικά σας συμφέροντα σπείρατε ψέμα και συκοφαντία κατά του προσώπου μου, ότι μπορεί τελικά να πληγώσατε (στιγμιαία) εμένα και πολλούς δικούς μου ανθρώπους -δεν ήθελα ποτέ να τους βάλω σε τέτοια διαδικασία και γι’ αυτό νιώθω άσχημα που τους ταλαιπωρώ έστω και άθελα- πολλούς φιλους μου, αλλά και τους συγγενείς μου που ξέρουν τι εστί Θεόδωρος Αντωνίου σε σχέση με την ΑΕΛ και νιώθουν άσχημα και έντονη αδικία προς το πρόσωπο μου μόνο κ μόνο που ακούν τα διάφορα. Να έχετε τύψεις όμως γιατί μαζί με εμένα και όλους αυτούς που προανέφερα μπήξατε μαχαιριά και στην ΑΕΛ και αυτό, ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, δεν πρόκειται να σας το συγχωρέσω.

Να θυμάστε εσείς που κάνατε αυτά που κάνατε ότι όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες!
Υ.Γ. 1. Καταθέτω τον σεβασμό μου με μια βαθιά υπόκλιση στον καθέ ένα απλό ΑΕΛίστα ξεχωριστά. Αν έκανα λάθη ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ απολογούμαι αδέλφια. Να ξέρετε όμως ότι δεν έκανα πουθενά αλλού το παραμικρό λάθος.
Υ.Γ. 2. Προς εσάς τους ψεύτες και συκοφάντες. Καταφέρατε να σβήσετε το χαμόγελο του παιδιού στην φωτογραφία. Μην γιορτάσετε. Είναι προσωρινή η πίκρα και η απογοήτευση του. Σύντομα θα χαμογελάσει ξανά!!!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *