Τοποθέτηση Γιαννέλη

Με μεγάλη επιστολή που ανέβασε στoν προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Γενικός Διευθυντής της ΑΕΛ, Δημήτρης Γιαννέλης, αναφέρεται στις επιτροπές που έχουν συσταθεί στη Λεμεσιανή ομάδα για διάφορα έργα, καθώς επίσης και για το πού βρίσκονται στα τρόπαια του Σωματείου.

Αναλυτικά:

”Επειδή το κλίμα είναι άσχημο και λέγονται πολλές ανακρίβειες και αναλήθειες θα ήθελα να τοποθετηθώ για κάποια πράγματα που αφορούν την ΑΕΛ και πιο συγκεκριμένα τις Επιτροπές.

Είχε σταλεί ανοικτή πρόσκληση προς όλο τον κόσμο της ομάδας ούτως ώστε ο καθένας να μπορέσει να συνδράμει με τον τρόπο του και την ιδιότητα του και να στελεχώσει τις επιτροπές οι οποίες έχουν να κάνουν με τον έλεγχο αλλά και την ευρύτερη ορθή λειτουργία του Σωματείου.

Οι επιτροπές αυτές που συστάθηκαν είναι οι ΜΟΥΣΕΙΟΥ,ΓΗΠΕΔΩΝ ,ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ & ΕΛΕΓΧΟΥ,ΕΦΟΡΕΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ καθώς και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ MARKETING και ΦΙΛΑΘΛΩΝ.

Σε κάποιες επιτροπές εξ αυτών υπήρξε έντονη η θέληση για συμμετοχή (ΜΟΥΣΕΙΟΥ-ΓΗΠΕΔΩΝ) σε κάποιες άλλες η συμμετοχή ήταν ελάχιστη έως μηδενική.

Η επιτροπή Μουσείου η οποία συστάθηκε από δεκαπέντε άτομα, άτομα τα οποία έχουν δώσει ο καθένας στον δικό του επαγγελματικό στίβο τα διαπιστευτήρια του και η οποία αποτελείται από έγκριτους δημοσιογράφους, γιατρούς, τραπεζικούς, ελεύθερους επαγγελματίες κ.α έχει συνεδριάσει τρείς φορές με επικεφαλής τον Δρ. Κώστα Αντωνίου (πρώην μέλος παλαιών Δ.Σ του Σωματείου) για την δημιουργία του Μουσείου της ΑΕΛ στα ‘’σπλάχνα’’ του Νίκος Σολομωνίδης.

Η πρώτη ομόφωνη απόφαση των μελών της επιτροπής ήταν να συλλεχθούν και να αποθηκευτούν όλα τα τρόπαια αλλά και τα ενθυμήματα της ένδοξης ιστορίας του Σωματείου, που εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκονταν αριστερά και δεξιά (ελπίζω να καταλαβαίνουν κάποιοι τι εννοώ) και να αποθηκευτούν σε ένα χώρο με ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ακολούθως να καταγραφούν.

Ο χώρος που επιλέχθηκε είναι ο χώρος που θα στεγάσει το Μουσείο της ΑΕΛ και συγκεκριμένα η αίθουσα που μετά θα αποτελεί τον χώρο αποθήκευσης, συντήρησης και καταγραφής των τροπαίων.

Ο χώρος αυτός επιλέχθηκε γιατί φυλάσσεται αλλά και παρακολουθείται επί 24 βάσεως (όπως και όλο το Νίκος Σολομωνίδης καθώς και το Προπονητικό Κέντρο στο Τσίρειο) από την εταιρεία KRYPTO SECURITY.

Η δεύτερη ομόφωνη απόφαση των μελών της επιτροπής Μουσείου καθώς και εμένα προσωπικά αντιπροσωπεύοντας τον Πρόεδρο της ΑΕΛ στην συνάντηση, ήταν να ανατεθεί σε έγκριτο δημοσιογράφο μέλος της Επιτροπής στο να έλθει σε επικοινωνία με τον Σύνδεσμο Παλαιμάχων και να τους προτείνει όπως στελεχώσουν και αυτοί την επιτροπή Μουσείου με ένα μέλος τους από το Δ.Σ σε μόνιμη βάση, ούτως ώστε να υπάρξει αγαστή συνεργασία μεταξύ της επιτροπής Μουσείου και των Παλαιμάχων.

Αυτό γιατί κατ εμέ αν δεν αποδοθούν πίσω κάποια τρόπαια, λάβαρα κτλ τα οποία ειλικρινά θεωρώ καλή την πίστη αυτοί οι άνθρωποι τα έχουν σπίτι τους και σε ιδιωτικές συλλογές, διότι ήθελαν να τα προστατέψουν γιατί έχυσαν τον ιδρώτα τους για να τα αποκτήσει η ΑΕΛ, και χωρίς την συνεργασία των Παλαίμαχων στην επιτροπή Μουσείου δεν μπορεί να υπάρξει Μουσείο της ΑΕΛ.

Όσο αφορά την επιτροπή γηπέδων η οποία συστάθηκε και λειτουργεί σε πρώτο στάδιο περί της σωστής λειτουργίας και συντήρησης του ‘’Νίκος Σολομωνίδης’’ και κάποιοι εξ αυτών με τα έργα στο Προπονητικό Κέντρο Τσιρείου με τα σημάδια αλλαγής να είναι εμφανή σε όλους. Στο αμέσως επόμενο στάδιο θα προστεθεί και το LIMASSOL ARENA.

Η επιτροπή προϋπολογισμού και ελέγχου έχει ήδη συνεδριάσει και εντός των προσεχών ημερών θα συνεδριάσει εκ νέου, την οποία ξεκαθαρίζω ότι απαρτίζουν άτομα τα οποία δεν ανήκουν σε καμία σφαίρα επιρροής κανενός, είναι άτομα τα οποία πολλές φορές βρέθηκαν απέναντι στην διοίκηση , είναι άνθρωποι τίμιοι που αγαπούν την ομάδα και τους έχει δοθεί το ελεύθερο ούτως ώστε ελέγξουν τα πάντα τα οποία αφορούν τα οικονομικά τόσο του Σωματείου όσο και της Εταιρείας. Η επιτροπή αυτή λειτουργεί και θα συνεχίσει να λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα της ΑΕΛ και χωρίς την επιρροή κανενός πάνω τους!

Όλα αυτά που δημοσιοποιώ σήμερα το κάνω γιατί κάποιοι εξ αυτών δούλεψαν και συνεχίζουν να δουλεύουν και να προσφέρουν ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ τις υπηρεσίες τους προς το Σωματείο και τους αξίζουν πολλά ευχαριστώ”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *