Γιάγκος Γιάγκου και Νικόλας Νικολάου καθάρισαν για το Αποέλ!!!

Αυτοί οι δύο ”κύριοι” εκτελώντας οδηγίες, ήρθαν στη Λεμεσό μας, μέσα στο ”Παλέ Ντε Σπόρ” και έκλεψαν μια παθιασμένη πρόκριση από τους φουτσαλιστές μας στα ημιτελικά.

Κατά κάποιο μαγικό και παράξενο τρόπο και χωρίς να υπάρξει καμία ενημέρωση προς την διοίκηση του τμήματος, την τελευταία στιγμή άλλαξε ο διαιτητής αφού ο Κυριάκος Χριστοδούλου από Λάρνακα δήλωσε κώλυμα.  Έτσι οι καθηγητές της ΚΟΠ έβαλαν στη θέση του Λευκωσιάτη, το γνωστό για τέτοιες δουλειές ”Παπουτσούι”.  Πρόκειται για τον Νικόλα Νικολάου συγγενή του γνωστού Πάπουτσου.

Η διοίκηση του τμήματος θα προχωρήσει με καταγγελία προς την επιτροπή διαιτησίας για την αλλαγή τελευταίας στιγμής αφού δεν υπήρξε καμία ενημέρωση.

Να αναφέρουμε πως η διοίκηση της ομάδας απέτησε σε παιχνίδια με ομάδες τις Λευκωσίας να υπάρχουν διαιτητές από άλλες πόλεις.  Έτσι με το κόλπο που σας περιγράψαμε πιο πάνω διευθέτησαν το θέμα και όσοι ήσασταν στο γήπεδο είδατε την προκλητικότητα που συγκεκριμένου, που έσκυβε στα πρόσωπα των νεαρών μας παικτών λες και τους προκαλούσε να τον κουτουλήσουν ενώ με χαρά μοίραζε τις κάρτες σε πολύ γελοίες περιπτώσεις όσο έκλεινε τα μάτια σε σκληρά φάουλ στο παρκέ από τους παίκτες του κατεστημένου.

Μέχρι και στο φούτσαλ θέλουν να κάνουν ότι θέλουν, καταστρέφοντας την τίμια προσπάθεια των παιδιών που τα έδωσαν όλα στα παρκέ.  Μπορεί να μας λείπει η εμπειρία και η ποιότητα άλλων ομάδων αλλά αυτό δε θα μας εμποδίζει να παίζουμε στα ίσα καμία ομάδα, πόσο μάλλον το Αποέλ που διέλυσε ακόμη ένα άθλημα για άλλη μια χρονιά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *