Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 05/03/2018 – “Το αγαπημένο μας σωματείο νοσεί”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 05/03/2018

Ο Κίτρινος Λαός για ακόμα ένα βράδυ έχασε τον ύπνο του από αυτά που αναγκάστηκε να ζήσει εξαιτίας όλων των ανάξιων που απαρτίζουν το οικοδόμημα της ΑΕΛ.

Το αποτέλεσμα του Σαββάτου αποτελεί ντροπή και κατάντια για την ιστορία του μεγαλύτερου σωματείου της Κύπρου. Οι ευθύνες βαραίνουν απόλυτα και άμεσα τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία οι οποίοι προχθές δεν μπήκαν καθόλου στο γήπεδο για να κάνουν τουλάχιστον αξιοπρεπώς τη δουλειά για την οποία πληρώνονται αδρά και μάλιστα σε μια περίοδο που όπως λένε και οι ίδιοι σε κατ’ ίδιαν συναντήσεις μαζί μας, έχουν όλα όσα χρειάζονται για να προπονούνται και να κάνουν απερίσπαστοι το έργο τους.

Βαρύτατες ευθύνες για την κατάντια όχι μόνο της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ, αλλά και όλου του σωματείου και που όμοια της δεν υπήρξε ποτέ, έχει και η διοίκηση και συγκεκριμένα ο Αντρέας Σοφοκλέους. Πριν από ακριβώς ένα χρόνο στις 5/3/17 ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ με μακροσκελή ανακοίνωση του ασκούσε κριτική στο έργο του εν λόγω παράγοντα που σε 10 χρόνια ενασχόλησης του με τα διοικητικά του σωματείου και παρά το γεγονός ότι επί προεδρίας του η ποδοσφαιρική ομάδα επέστρεψε στους τίτλους, κατάφερε με τον ερασιτεχνισμό του και την αλαζονική του συμπεριφορά να κερδίσει την αντιπάθεια της μεγάλης πλειοψηφίας του κόσμου της ΑΕΛ, ενώ θα μπορούσε να θεωρείται ήρωας.

Ένα χρόνο μετά τη συγκεκριμένη ανακοίνωση το μόνο που κατάφεραν ορισμένοι είναι να μας δείχνουν αόριστες συνεδριάσεις υποεπιτροπών, κάποια βελτιωτικά έργα στο βοηθητικό και να μας λένε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι στην ώρα τους. Ενέργειες που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και πολλά χρόνια, πράγματα αυτονόητα για ένα τεράστιο σωματείο και που είναι κατάντια να αναφέρονται ως επιτεύγματα και να περιμένουν ότι ο κόσμος σαν αρνί θα τους χειροκροτήσει.

Πίσω από την εικόνα και τις φωτεινές ταμπέλες που θέλουν κάποιοι να παρουσιάζουν, βρίσκεται η σκοτεινή πραγματικότητα και αυτή λέει ότι τα πλείστα τμήματα της ΑΕΛ παραπαίουν χωρίς να έχουν στόχους αντάξιους της ιστορίας τους. Γενικά, το αγαπημένο μας σωματείο νοσεί οργανωτικά, διοικητικά και ιδεολογικά, χωρίς να υπάρχει διαφάνεια προς τα έξω σε πολλά ζητήματα.

Το σωματείο μας δεν θυμίζει σε τίποτα την ΑΕΛ που αγαπήσαμε. Αυτή τη στιγμή είναι μια παρακμάζουσα ποδοσφαιρική επιχείρηση χωρίς ταυτότητα με μοναδικό στόχο απλά να συντηρείται και να φυτοζωεί, ενώ από πίσω πιθανόν να παίζονται άλλα συμφέροντα.

Ευθύνες και μάλιστα μεγάλες έχουν και οι λεγόμενοι ΑΕΛοπατέρες που εδώ και 10 χρόνια έχουν εξαφανιστεί και άφησαν ένα άτομο να αποφασίζει για όλη την ΑΕΛ, ενώ αυτοί κρύβονται πίσω από λόγια, υποσχέσεις και κατινίστικες συζητήσεις, χωρίς να προσφέρουν έμπρακτα όσα πραγματικά μπορούν.

Το ποτήρι της οργής έχει πλέον ξεχειλίσει για τα καλά. Ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ πνιγμένος μέσα στην απογοήτευση από τα πάμπολλα και επαναλαμβανόμενα «λάθη» των τελευταίων χρόνων δικαίως ζητά να πέσουν κεφάλια.

Σχετικά με το πιο πάνω θέλουμε σαν σύνδεσμος να τοποθετηθούμε. Για ακόμη μία φορά θα σταθούμε ασπίδα της μεγάλης ιδέας που ονομάζεται Α.Ε.Λ και εντός ημερών θα συνεχιστούν οι ενέργειες που ήδη βρίσκονται στα σκαριά για το μέλλον του σωματείου μας. Ανοχή πλέον σε ΚΑΝΕΝΑ που δεν βάζει την ομάδα μας πάνω από όλα, ο κόμπος έφτασε στο χτένι και πλέον απαιτείται από όλους άμεση κάθαρση της Α.Ε.Λ.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΣ ΑΕΛΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ 1989

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *