”Έχω ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο αύριο”

Διαβάστε παρακάτω όσα δήλωσε ο Μπρούνο Μπαλταζάρ μετά το ντροπιαστικό 5-1 που δέχθηκε η ΑΕΛ μας από τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

“Κάναμε ένα καλό A’ ημίχρονο, είχαμε την μπάλα φτιάξαμε ευκαιρίες. Ο Απόλλων σκόραρε από δύο στημένες φάσεις. Στην συνέχεια ο Απόλλων έπαιξε στην κόντρα επίθεση. Το 2-0 του ημιχρόνου είναι λίγο βαρύ, δεν το αξίζαμε.

Είχαμε έξι κίτρινες κάρτες και δεν νομίζω ότι κάναμε τόσο σκληρό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Σχεδόν όλη η αμυντική μας γραμμή ήταν χρεωμένη με κίτρινες κάρτες κάρτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε. Κρατήσαμε την μπάλα όμως ο Απολωνας με την ποιότητα που έχει πέτυχε γκολ τα οποία δεν είμαστε συνηθισμένοι να δεχόμαστε. Την ώρα που ετοιμαστήκαμε να κάνουμε δύο αλλαγές δεχτήκαμε δύο γκολ.

Είναι δύσκολο να δεχτούμε αυτό το αποτέλεσμα. Είναι το πρώτο ντέρμπι της Λεμεσού που χάνω. Ένα βαρύ αποτέλεσμα, απέναντι στην ίδια ομάδα που πήγε στο ΓΣΠ και νίκησε 4-0 το ΑΠΟΕΛ. Είχα πει στους παίκτες μου ότι για να κερδίσουμε έπρεπε να είμαστε σε πολύ καλή μέρα. Εγώ και οι παίκτες μου έχουμε ευθύνη. Η ευθύνη όμως δεν είναι μόνο σε μας.

Ξέρω τι σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα στον κόσμο, την ομάδα. Έχω ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο αύριο και θα αναλάβω την ευθύνη μου όπως κάνω πάντα. Από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μου μέρα θα αντιπροσωπεύω με σεβασμό την ομάδα. Θα σέβομαι τον κόσμο και την ιστορία της ΑΕΛ. Μπορώ να αντιληφθώ πότε είμαι χρήσιμος και πότε όχι. Αυτά ήθελα να πω”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *