Το Γ.Σ.Ο βρωμάει φασισμό – Απάντησε με γελάκια και ειρωνίες σε σοβαρότατο συμβάν εν έτει 2018! (ηχητικό)

Ένα απίστευτο συμβάν έφτασε στα αυτιά μας σήμερα, το οποίο διαδραματίστηκε χθες στον αγώνα κυπέλλου Απόλων – Οθέλλος.  Οπαδός της ομάδας του Απόλλωνα που βρίσκεται σε τροχοκάθισμα, θέλοντας να χρησιμοποιήσει τις ειδικά διαμορφωμένες τουαλέτες του Τσιρείου για άτομα με κινητικά προβλήματα όμως δεν τις βρήκε ανοιχτές αφού κάποιος ξέχασε να φέρει το κλειδί και να ξεκλειδώσει.

Με τη βοήθεια άλλων ανθρώπων, προσπάθησαν να τον βοηθήσουν να κάνει την ανάγκη του στις μη ειδικά διαμορφωμένες τουαλέτες για άτομα με κινησιακά προβλήματα, όμως το τροχοκάθισμα λόγω της στενής εισόδου δε χωρούσε.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο άνθρωπος να κάνει την ανάγκη του επάνω του, με αυτό τον τρόπο οι καρεκλοκένταυροι του ΓΣΟ ταπείνωσαν αυτό τον άνθρωπο που κατά τ’ άλλα έχουν τα μούτρα να μιλούν για ισότητα και για σεβασμό στα άτομα με κινητικά ή άλλα προβλήματα.

Αυτό το συμβάν έρεπε αμέσως να τους πάρει και να τους σηκώσει ΟΛΟΥΣ ΩΣ ΤΟΝ ΕΝΑΝ εκεί στο Γ.Σ.Ο οι οποίοι τόσα χρόνια στρογγυλόκατσαν και δεν το κουνάνε ρούπι.

Τολοιπόν, μ’ αυτά και μ’αυτά στην εκπομπή ”Μεγάλη Κερκίδα” θέλησε να κάνει παρέμβαση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΓΣΟ, Κλέονας Αλεξάνδρου.  Ο εν λόγω κύριος με τουπέ και αρκετή ειρωνία όπως θα ακούσετε παρακάτω προσπάθησε να μειώση τη σοβαρότητα του γεγονότος αραδιάζοντας ένα σορρό αρλούμπες.  Aγενέστατος ο Κλέονας Αλεξάνδρου όπως θα ακούσετε εκτέθηκε μπροστά σε όλη τη Λεμεσό και ολόκληρη την Κύπρο με το υφάκι εξουσιαστή όπως έμαθε ανέκαθεν να έχει.

Επίσης ο Κλέοντας Αλεξάνδρου αναφερόμενος στο γεγονός γελούσε ειρωνικά για το γεγονός και κοροίδευε τόσο τους Χαραλάμπους και Ζαβό αλλά και γενικά την όλη κατάσταση δείχνωντας καμία σοβαρότητα για το γεγονός και πόσο μάλλον στο ΤΙ ΕΖΗΣΕ ΧΘΕΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Όσο συνέχιζε να μιλά εξέθετε τον εαυτό του παραπάνω, μπαίνεις στη τουαλέτα του Τσιρείου και ένιξερεις αν θα φκεις ζωντανός, αλλά φαίνεται είτε πάνε μοναχά στα VIP με άλλες τουαλέτες ή δεν πάνε ποτέ στο Τσίρειο να δουν τι συμβαίνει εκ των πραγμάτων.

 

Όλοι αυτοί οι καρεκλοκένταυροι, γραβατωμένοι που κατέχουν θέσεις αποφάσεων και υποτιμούν τόσο την ανθρώπινη ύπαρξη μας και τις ζωές μας θα μας βρίσκουν μπροστά τους.  Το σεβασμό μας στον άνθρωπο που ταπεινώθηκε εν έτει 2018 σε μια μπανανία που ξέρει από λόγια αλλά απο πράξεις ΜΗΔΕΝ!

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΜΟΝΟ – ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ.

Εδώ το ηχητικό

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *