”Έχω δικαίωμα να υπερασπιστώ την ΑΕΛ”

Διαβάστε όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση στο Τσίρειο στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής της Α’ φάσης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

“Είχαμε ένα καλό Α’ ημίχρονο και δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δε σκοράραμε. Κάναμε 1-2 λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στην Ανόρθωση να πετύχει το γκολ ενώ γνωρίζαμε ότι αν κάναμε τέτοιου είδους λάθη θα είχαμε πρόβλημα.

Είπα στους ποδοσφαιριστές μου στο ημίχρονο να είναι υπομονετικοί. Είναι δεδομένο πως η Ανόρθωση πετυχαίνει και δέχεται γκολ στα τελευταία 15 λεπτά. 

Προσπαθήσαμε με υπομονή να κοντρολάρουμε το ρυθμό και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Χάσαμε την συγκέντρωση μας σε μια φάση και η ποιοτική ενέργεια του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης έφερε το γκολ.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη θέληση των ποδοσφαιριστών. Είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές. Σίγουρα όχι για το αποτέλεσμα αλλά έχουμε την ευκαιρία να πετύχουμε το στόχο μας. Να ξεκινήσουμε τα πλέι οφ και θα είναι συνεχώς παιχνίδια σαν αυτό.

Σε αυτό το σημείο θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια συναισθήματα που έχω. Είμαι ένας προπονητής της πρώτης κατηγορίας. Σαν προπονητής του Κυπριακού ποδοσφαίρου έχω κάποια δικαιώματα, έχω χρέος να αντιπροσωπεύω το σωματείο μου, να σέβομαι όλα τα παιχνίδια και να δώσω ποιότητα στη χώρα αλλά και στο κυπριακό ποδόσφαιρο. 

Έχω όμως και δικαίωμα να υπερασπιστώ την ΑΕΛ, να υπερασπιστώ όλους, όχι μόνο τους ποδοσφαιριστές αλλά και συμβούλιο, τους οπαδούς μας και είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσω πως ένα τέτοιο ντέρμπι με 2 από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, με ένα διεθνή διαιτητή ως 4ο στην αναμέτρηση και ένα διαιτητή ο οποίος δεν είχε ασφαλώς την εμπειρία για τέτοιο αγώνα. 

Απαιτούμε σεβασμό ενόψει των πλέι όφ γιατί όλοι δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά. Έχω το δικαίωμα να απαιτήσω αυτό το σεβασμό προς όλους τους επαγγελματίες που είναι στην ΑΕΛ.

Ευχαριστώ τους οπαδούς μας για την συμπαράσταση μέχρι το τέλος, ήταν σημαντική η βοήθεια τους και στα πλέι οφ θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να πετύχουμε το στόχο μας”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *