Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 14/2/18

Αδέλφια ΑΕΛΙΣΤΕΣ,

Tο ζητούμενο από την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε και πλέον κοιτάμε το παιχνίδι του Σαββάτου με τη νέα σαλαμίνα. Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας εξαιρουμένου του κακού πρώτου δεκαλέπτου στο δεύτερο ημίχρονο πείθει ότι μπορεί για περισσότερα από ότι βλέπαμε μέχρι σήμερα.

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θέλει να ενημερώσει τα μέλη του ότι με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, το ερχόμενο παιχνίδι θα είναι το τελευταίο μας στα γήπεδα για τη φετινή περίοδο λόγο της ταυτοποίησης. Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ να συνεχίσει να στηρίζει μαζικά τις αποφάσεις που πάρθηκαν εδώ και χρόνια από τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ. Ο πόλεμος με το κατεστημένο και τα κέντρα αποφάσεων του μοντέρνου ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί μέχρι τη δικαίωση του κάθε φίλαθλου.

Το Σάββατο αφήνουμε ΟΛΟΙ τα πάντα στην άκρη για την ΑΕΛΑΡΑ μας και πάμε να στήσουμε το δικό μας γλέντι στο πέταλο. Δεν αρμόζει σε κανένα οπαδό της κίτρινης θεάς να βρίσκεται σε καφετέριες ή μπυραρίες (όπως θέλετε ονομάστε τες) στο τελευταίο μας πάρτι. Πάμε να κάνουμε τα τσιμέντα να τρέμουν και οι φωνές μας να ακούγονται σε όλη την σκάλα.

Τέλος, ανακοινώνουμε ότι από το Σαββάτο το μεσημέρι πριν τον αγώνα θα αρχίσει στον Εναέριο το μεγαλύτερο γλέντι της ΑΕΛεμεσού μας, το ετήσιο καρναβαλίστικο πάρτι του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ το οποίο θα διαρκέσει μέχρι τα ξημερώματα της Καθαράς Δευτέρας .

ΥΓ. Το Σάββατο αναχώρηση για σκάλα η ώρα 17:00 από Εναέριο. ΟΛΟΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ καρναβΑΕΛίστικα.

Υ.Γ2 ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ… ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΙΚΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *