Τα έδωσε όλα αλλά δέχθηκε την ανατροπή

Την ήττα με 5-4 δέχθηκε η φουτσαλική μας ομάδα από την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ.  Η ομάδα μας παρόλο που βρισκόταν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μπροστά στο σκορ, κατάφερε να χάσει το παιχνίδι με επιπόλαια λάθη και απώλεια συγκέντρωσης.

Στην επανάληψη η ομάδα μας συνέχισε απ’ εκεί που έμεινε με το γκολ του Κάντζο Γκιβάρα έκανε το 0-2 και άρχισε να αναπτερώνει τις ελπίδες της για την πρόκριση στα ημιτελικά των play offs του πρωταθλήματος.  Η ΑΕΚ μείωσε σε 1-2 και στην συνέχεια η ομάδα μας πήρε εκ νέου προβάδισμα με 1-3 με γκόλ του Δημήτρη Λιοτατή. Η ΑΕΚ αντέδρασε ισοφάρισε σε 3-3 αλλά και πάλι ο Δημήτρης Λιοτατής έκανε το 3-4 πέντε λεπτά πριν την λήξη.

Στα τελευταία στάδια του και συγκεκριμένα 2 λεπτά πριν το τέλος η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει και να κάνει την ανατροπή σε 5-4 35 μόλις δεύτερα πριν τη λήξη.

Λίγο η απειρία, λίγο τα ατομικά λάθη στέρησαν ένα σημαντικό διπλό στην ομάδα μας που συνεχίζει με μοναδικό στης στόχο πλέον το Κύπελλο και την συνεχόμενη βελτίωση.

Με την νέα χρονιά η ΑΕΛ μας πλέον μπορεί να βασιστεί σ´ενα δυνατό κορμό νεαρών Κύπριων φουτσαλιστών με Μ.Ο ηλικίας 22 χρ. με ποιότητα, ταλέντο και με μεγάλη προοπτική.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *