Τούτο είδετε το όξα να σας το στείλουμε σε USB;

Όταν ανεβάσαμε το βίντεο με τον Αλωνεύτη τότε που έβριζε, κάποιοι έτρεξαν σαν άλλοι φωστήρες να μας κατηγορήσουν ότι ασχολούμαστε περισσότερο με το θέμα και στιγματίζουμε αθλητές.  Καθήκον του αθλητή είναι να παραμένει συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του και να προσπαθήσει να κάνει όσο πιο σωστά τη δουλειά του γίνεται, για την οποία και αμοίβεται ΑΔΡΑ.

Υπάρχουν φορές που ο όχλος της κερκίδας κερδίζει το παιχνίδι ψυχολογίας και ο ποδοσφαιριστής αντιδρά είτε βρίζοντας είτε μέσω χειρονομιών.  Το θέμα είναι κύριοι φωστήρες, πως εφόσον τηρούνται 2 μέτρα και 2 σταθμά αυτός είναι ο ρόλος μας σαν αγνοί, απλοί ΑΕΛίστες να αναδείξουμε θέματα που οι παρατηρητές και ο αθλητικός δικαστής κλείνουν τα μάτια.

Εαν το να ζητάς δικαιοσύνη σ’ αυτό που ονομάζεται κυπριακό πρωτάθλημα είναι επιλήψιμο, απολογούμαστε αλλά θέλουμε δικαιοσύνη για όλους σε ένα πρωτάθλημα που διαλύεται σιγά σιγά και όπως πάει θα παίζεται μεταξύ των κατα τ’ άλλα αγαπημένων προέδρων όλων των ομάδων και των καναλιών που κερδοσκοπούν στις πλάτες μας.

Διερωτόμαστε αν αυτό το είδε ο παρατηρητής και αν το είδε από το γήπεδο ή θα το δει μετά τα δημοσιεύματα για να σιωπήσουν …. οι ΑΕΛίστες.

Υ.Γ Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για τον αγαπημένο ποδοσφαιριστή των διαιτητών, δύσκολα παρατηρείται, ακόμα πιο δύσκολα βλέπει κάρτες.  Το ”γιούιν” τους που λέμε.  Περιμένουμε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *