Έρχονται για εξετάσεις Τόρες και Γκαμπιονέτα

Οι 2 ανακοινώσεις από την επίσημη ΑΕΛ:

“Στην Κύπρο αναμένεται αργά το βράδυ της Τετάρτης ο Βραζιλιάνος με Ιταλικό διαβατήριο Ντενίλσον Γκαμπιονέτα για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αν όλα παν καλά να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.
Ο Γκαμπιονέτα πέρασε τα περισσότερα ποδοσφαιρικά του χρόνια στην Ιταλία αφού αγωνίστηκε για σειρά ετών στις Σαλερνιτάνα, Πάρμα, Κροτόνε, Τορίνο, Πίζα και Αλμπινολέφε. Επίσης έπαιξε στην Βιτόρια στη Βραζιλία, στην Κλουζ Ρουμανίας και τελευταίος του σταθμός ήταν η Hangzhou Greentown στην Κίνα, όπου είχε σε ενάμιση χρόνο 53 αγώνες και 10 γκολ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ”

 

“Στην Κύπρο αναμένεται τις πρωϊνές ώρες της Τρίτης ο Ισπανός Μάνουελ Τόρες για να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και αν όλα παν καλά να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.
Ο Τόρες ξεκίνησε την καριέρα του στην Ισπανία όπου αγωνίστηκε στις Βιγιαρεάλ Β’, Μαγιόρκα Β’, ενώ από το 2011 βρίσκεται στην Γερμανία όπου αγωνίστηκε κατά σειρά στις FC Schalke 04 II, Karlsruher SC και SpVgg Greuther Fürth.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *