Λύτρωση στο 90′ (0-1 την Πάφο)

Σε ένα μέτριο παιχνίδι το οποίο είχε ελάχιστες φάσεις και από τις δύο ομάδες, η ΑΕΛ πήρε τη νίκη στο 90′ ακριβώς με αυτογκόλ του Γκουγιόν. Η ομάδα μας άξιζε τη νίκη καθώς ήταν καλύτερη από την Πάφο καθώς ο Κόπριβετς ήταν πολύ καλός απόψε και σταματούσε τα σουτ των παικτών μας. Το παιχνίδι είχε από μία κόκκινη στην κάθε ομάδα, αν και δεν μάθαμε ποτέ γιατί έδειξε κόκκινη στον Λαφράνς. Οι οπαδοί και οι παίκτες της ομάδας μας πανηγύρισαν έντονα το γκολ και έδειξαν πως συνεχίζουμε μαζί μια γροθιά.

Α’ Ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να πιέζει ειδικά στο πρώτο τέταρτο του αγώνα χωρίς όμως το κάτι ιδιαίτερο. Γενικά όμως το πρώτο μέρος κύλησε χώρις κάτι το αξιόλογο. Πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για την ΑΕΛ στο 20′ με τον Μπενίτεθ να κάνει το σουτ από πολύ μακριά αλλά ο Κόπριβετς έδιωξε δύσκολε με τις γροθιές. Στο 30′ ο Σοάρες δοκίμασε και αυτός το πόδι του έξω από την περιοχή αλλά και πάλι ο Κόπριβετς ήταν σε ετοιμότητα. Στο 40′ και πάλι ο Σοάρες αυτή τη φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ο Κόπριβετς έδιωξε δύσκολε σε κορνερ.

Β’ Ημίχρονο

Στο 60′ μπαλιά του Σίλβα, ο Κόπριβετς χάνει τη μπάλα από τα χέρια του όμως δεν υπάρχει παίκτης της ΑΕΛ εκεί για να την σπρώξει στο τέρμα. Έξι λεπτά αργότερα ωραία σέντρα στην περιοχή, κεφαλιά του Αρουαμπαρένα, έξω η μπάλα. Μοναδική ευκαιρία στο 79′ με τον Αρουαμπαρένα μόνο να μην μπορεί να νικήσει τον Κόπριβετς από τα 2 μέτρα. Ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα. Στο 86′ η Πάφος λίγο έλειψε να σκοράρει μετά από κεφαλιά του Γκουγιόν. Η λύτρωση ήρθε στο 90′ ακριβώς όταν μετά από σέντρα του Σίλβα ο Μιτρέα έκανε το γύρισμα στην περιοχή και η μπάλα κόντραρε στον Γκουλόν και κατέληξε στα δίχτυα.

Αρχική ενδεκάδα: Βοζίνια, Μιτρέα, Λαφράνς, Αιρόσα, Γουίλερ (69′ Αβράαμ), Σοάρες, Μπενίτεζ, Σίλβα, Μέσκα (57′ Μαύρου), Σάσσι, Αρουαμπαρένα (86′ Φιντέλις)

Κίτρινες: Τορπίνσκι (2), Γιάνζα, Φυλακτού / Γουήλερ, Αρουαμπαρένα, Σίλβα

Κόκκινες: Τορμπίνσκι / Λαφράνς

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *