Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ [11.01.18]

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 11/01/2018

Περήφανε ΑΕΛΙΣΤΑ Η ομάδα επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και καλείται αυτή την Κυριακή να κάνει το αυτονόητο και να συνεχίσει το σερί των νικών με την Πάφο η ώρα 18:00 στο παφιακό. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε για ακόμη μια φορά να τονίσουμε προς τη διοίκηση πως ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ περιμένει ουσιαστικές μεταγραφές που θα δυναμώσουν την ομάδα.

Καλούμε τον Κίτρινο Λαό να ακολουθήσει ξανά τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ για μία μαζική έξοδο των ξωτικών για να κιτρινίσει το γήπεδο. Πάμε για ακόμη μία φορά ενωμένοι και μάγκες όπως μας αρμόζει να δείξουμε ότι η Α.Ε.Λ είναι η ζωή μας. Δεν χωράνε δικαιολογίες για κανένα, καθήκον ΟΛΩΝ να βρεθούμε στα τσιμέντα δείχνοντας τη διαφορά στην κερκίδα σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα, όπου υπήρχε το θέμα με την ταυτοποίηση.

Ευχαριστούμε τον τεράστιο κόσμο μας που ανταποκρίθηκε όπως έπρεπε στο παιχνίδι με τον καριόλη και δεν έδωσε τα στοιχεία του για να παρευρεθεί στο θέατρο του παραλόγου. Χιλιάδες λέοντες «φώναξαν» ΟΧΙ στην ταυτοποίηση ενώ απέναντι οι χαζούλες με τα γνωστά sold out των 4 χιλιάδων το έπαιζαν και οπαδοί με άδειο γήπεδο. ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ!

Τέλος, θέλουμε να ενημερώσουμε τον κίτρινο λαό ότι στο γήπεδο θα γίνονται εισφορές για το νεαρό ποδοσφαιριστή των ακαδημιών της ομόνοιας Λοΐζο Κουκουμά. Ο Λοΐζος βρίσκεται στο εξωτερικό για θεραπείες και καθήκον μας να στηρίξουμε τον αγώνα του. Ο ΑΕΛΙΣΤΑΣ σε τέτοιες περιπτώσεις δεν ξεχωρίζει χρώματα στα κασκόλ και ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ με την σειρά του τις ερχόμενες μέρες θα στηρίξει την οικογένεια του Λοΐζου με χρηματικό ποσό από το ταμείο του συνδέσμου

Υ.Γ1: ΕΓΩ ΘΑ Σ’ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ
Υ.Γ.2: Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
Υ.Γ.3: ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΟΥΝΙΑ
Υ.Γ.4 ΑΔΕΙΑ ΓΗΠΕΔΑ – ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *