Η Σωτηρούλλα είπεν τα ούλλα!!

Κάποιοι από εμάς σε περιμέναμε, σε ψάχναμε και τελικά σε βρήκαμε. Περπατούσες λίγο απόμακρα από την πορεία προσποιούμενη ότι πάς περίπατο στην ανεξαρτησίας καπνίζοντας το τσιγάρο σου.

Σε περιμέναμε γιατί ΠΑΝΤΑ θα τρέξεις πίσω να κάνει το ρουφιανορεπορτάζ σου.  Χωρίς αντίλογο, σε ένα παράθυρο που όλοι πάντα θα συμφωνούν μαζί σου, χωρίς στοιχεία και χωρίς κανένα να αντικρούσει ότι σερβίρεις.

Εσύ έχεις την δύναμη μέσω του Κρατικού Καναλιού και της προπαγάνδας, όμως έχουμε και εμείς τη δύναμη μέσω της ”Φωνής των Λεόντων” για να δει ο κόσμος τι “πάστα” δημοσιογράφου είσαι.

Βγήκες ψες και σήμερα το πρωί στην τηλεόραση λέγοντας ψέματα. Εξάλλου το παραδέχεσαι πως ούτε εσύ κατάλαβες τον σκοπό της διαμαρτυρίας.  Το ποδόσφαιρο καταστρέφεται αλλά ούτε ενδιαφέρτηκες γι’ αυτό, το μόνο που σε ένοιαξε ήταν να κουτσομπολέψεις, δημιουργώντας εικόνες Βαγδάτης σε μια ειρηνική διαμαρτυρία.

Άλλοι γελάσαμε και άλλοι νευριάσαμε με αυτά που βγήκες και είπες. Ευτυχώς όμως ξέρουν όλοι πλέον ποια είσαι, εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνεις.

Αυτή τη φορά, τα ψέματα, η άθλια προπαγάνδα σου και η σπίλωση αυτού του σπουδαίου κόσμου που αντιστέκεται δε θα παραμείνει αναπάντητη όπως σε έμαθαν στα παράθυρα, σήμερα ο αντίλογος είμαστε εμείς που σπιλώνεις και κατηγορείς εδώ και τόσα χρόνια.

Μαζί σου φυσικά στην “πολεμική ανταπόκριση” από τη Λεμεσό και δύο τυπάκια στο studio που όχι μόνο ξέχασαν κάθε έννοια σοβαρότητας και αντικειμενικότητας αλλά σεκόνταραν στην ειρωνεία και το χλευασμό έναντι ανθρώπων που διαμαρτύρονταν. Η Σταυριανή και ο Σταύρος καλό θα ήταν να αφήσουν στην πάντα τις ειρωνείες και τις εξυπνάδες γιατί αλλιώς θα αντικρίσουν και αυτοί την οργή του κίτρινου λαού.

Γελοίοι δημοσιογραφίσκοι επιτέλους πρέπει να κατανοήσετε ότι κάποιοι ανθρώποι έχουν αξίες και ιδανικά στη ζωή τους και δεν ξεπουλιούνται σε γελοίους νόμους και μέτρα. Ο ΑΕΛίστας δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ ένας συμβιβασμένος ρομπότ ανθρωπάκος της κοινωνίας. Δεν είδαμε τον αγώνα στα πρώτα του λεπτά, αλλά με περηφάνια και το κεφάλι ψηλά διαμαρτυρηθήκαμε για την ελάχιστη αξιοπρέπεια μας. Αν δεν ξέρετε τι πάει να πει αξιοπρέπεια, τότε βάλτε τα μικρόφωνα εκεί που πρέπει και αδειάστε μας τη γωνιά.

Έχετε κάθε δικαίωμα να κάνετε ρεπορτάζ, αλλά να λέτε αλήθειες και όχι να φαντασιώνεστε επεισόδια και συμπλοκές για να πουλάτε ειδήσεις στον κόσμο. Κανένα άλλο μέσο δεν είδε όσα η “δαιμόνια” Σωτηρούλα πρόσεξε. Κανένας πολίτης δεν διαμαρτυρήθηκε ενώ αντίθετα αρκετοί είναι αυτοί που επικροτούσαν.

Αααα, την επόμενη φορά που κάποιος Λεμεσιανός θα θέλει να διαμαρτυρηθεί ας ρωτήσει πρώτα τη Σωτηρούλα πριν διαμαρτηθεί να του πει αν έχει ουσία και που πρέπει να αντιδράσει. Κατά τα άλλα “πολεμικό ρεπορτάζ” με γελάκια και ειρωνείες.

Δείτε και ακούστε μόνοι σας τι λέει:

Υ.Γ.: Δεν μπορεί θα ξανασυναντηθούμε, δεν μπορεί στην ίδια πόλη ζούμε.

22 862 000 το τηλέφωνο του ΡΙΚ για όσους θέλουν (ευγενικά) να παραπονεθούν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *