Αν τους βρείτε πείτε τους … ”οι αλήτες έφυγαν”

Οι γραβατωμένοι τούντου τόπου, πάσχιζαν σπρώχνοντας τότε το τρομονόμο τους να μας πείσουν πως τσούρμο από οικογενειάρχες με τα παιδιά τους θα έπαιρναν τη θέση μας στα γήπεδα εαν φεύγαμε εμείς.

Εμείς οι απαιτητικοί και ασυμβίβαστοι αλήτες που δεν θέλαμε τα γήπεδα να γίνουν κλουβιά και εκκλησιά μαζί, που δίναμε κάθε μέρα το είναι μας από το δρόμο προς το γήπεδο μέχρι και την επιστροφή στο σπίτι, μαυροπινακιστήκαμε και πιαστήκαμε κορόιδα ορισμένων που στρατηγικά ήταν πιο μελετημένοι από εμάς που ”παίζαμε” πάντα με τη ψυχή μας σε κερκίδες και αλάνες.

Χθες, είδαν όλοι πως το μέτρο τούτο δεν πρόκειται να δουλέψει σε ένα ποδοσφαιρικό μικρόκοσμο που αργοπεθαίνει, τα ντέρμπι με τον Απόλλωνα είχαν πάντα μια ιδιαίτερη σημασία για τον κόσμο από πολύ παλιά που τους οργανώναμε εμείς, μέχρι πρόσφατα που το είδαν τσάμπα μάγκες. 

Δυστυχώς, οι ”οργανωμένοι τους”, έκαναν αυτό που περιμέναμε, έσκυψαν το κεφάλι και ανέχθηκαν αυτό το μέτρο διότι δεν τους επηρέαζε αυτή τη βδομάδα, την επόμενη όμως θα δούμε γελοίες ανακοινώσεις που θα μιλούν για αστείες αξίες και ιδανικά ενώ χθες έκαναν τις πάπιες.  Δυστυχώς κάποιοι δε βλέπουν τη τύφλα τους, όταν πάρει φωτιά το σπίτι του γείτονα θα έρθει η ώρα και του δικού σου αν δεν τον βοηθήσεις.

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ θα απέχει ΣΕ ΟΛΑ τα παιχνίδια όπως ανακοίνωσε έστω αν δεν επηρεάζεται εκείνη τη φορά γιατί θα είναι τυπικά γηπεδούχος, γιατί θα το κατάλαβαν και οι ίδιοι, μικροί και μεγάλοι πως οι μάχες και η αντίσταση δεν πρέπει να σταματούν ποτέ.

(Ως άνθρωποι με περηφάνια και αξιοπρέπεια δηλώνουμε ότι θα ΑΠΕΧΟΥΜΕ από όλους τους αγώνες που εφαρμόζεται το εν λόγω μέτρο, ανεξάρτητα αν είμαστε γηπεδούχοι ή φιλοξενούμενοι, γιατί εκτός από την ταυτοποίηση, διαφωνούμε και με τη διάκριση που γίνεται όσων αφορά στην αντιμετώπιση που τυγχάνει ο φιλοξενούμενος σε σχέση με το γηπεδούχο, καθώς σε κάποια στιγμή όλοι θα βρεθούμε στην ίδια θέση. Η απόφαση μας είναι οριστική και αμετάκλητη)

Όσο για τη διοίκηση που έκανε τον ύπνο του δικαίου τόσες μέρες και θυμήθηκε τελευταίες 20-24 ώρες να βγάλει 3-4 ανακοινώσεις για τα μάτια του κόσμου, κάτι που επισήμανε και το ΣΥ.Φ.ΑΕΛ, ΕΜΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΠΕΙΘΟΥΝ.

Για να κλείσουμε το παρόν κείμενο, διερωτόμαστε που είναι όλοι αυτοί οι οικογενειάρχες που έλεγε ο Ιωνάς, οι δημοσιογράφοι και η ΚΟΠ.  Που είναι όλοι αυτοί οι ευυπόληπτοι, σωστοί και καθώς πρέπει άνθρωποι που θα κρατάνε τα παιδιά τους από το χέρι και θα τρέχουν αμέριμνοι στην ανατολική αφού κανένας κουκουλοφόρος δεν θα είναι εκεί να τους χαλάσει την γιορτή του ποδοσφαίρου, όπως την χάλασαν τότε οι κουκουλοφόροι μπάτσοι, ο Μασιάς και η συνοπαρτζία του.

Αλήθεια σας λέμε, όταν βρείτε τους οικογενειάρχες πείτε τους πως χθες ήταν 300 άτομα στην ανατολική.  Όλοι καλοί άνθρωποι, στις θέσεις lions ως επί το πλείστον, όσο για εμάς εξηγήστε τους πως δεν σκύψαμε το κεφάλι και αντισταθήκαμε σε δρόμους και πορείες.

Μπορούν να πάνε ελεύθερα στην ανατολική να γίνουν 350 … άντε 400 όσο οι υπόλοιποι θρηνούμε το ποδόσφαιρο ΜΑΣ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *