”Πολεμήσαμε μέχρι τέλος για να κερδίσουμε”

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας μετά τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά:

”Καλή χρονιά σε όλους και ειδικά στην οικογένεια της ΑΕΛ και όλη την Κύπρο. Ήταν ένα καλό ντέρμπι. Ήταν ενδιαφέρον να δει κανείς την καλύτερη επίθεση ενάντια στην καλύτερη άμυνα. Δυστυχώς τα τελευταία ντέρμπι τελείωσαν έτσι, αλλά δείξαμε φανταστική νοοτροπία και οργάνωση.

Είχαμε πλάνο να πιέσουμε ψηλά τον Απόλλωνα, διότι ξέραμε ότι αν δώσουμε χώρο θα γίνει πολύ επικίνδυνος.

Το κάναμε καλά στο πρώτο μέρος, είχε την κατοχή ο Απόλλωνας αλλά εμείς είχαμε τον έλεγχο. Προσπαθήσαμε στην κόντρα επίθεση, δυστυχώς δεν καταφέραμε να φτιάξουμε ευκαιρίες.

Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να διορθώσουμε κάποια πράγματα στο κέντρο αλλά δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν επιτρέπεται να δέχεται η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Μετά το γκολ ο Απόλλωνας προσπάθησε να μας χτύπησε στην ανισορροπία. Είχαμε την μπάλα και δημιουργία ευκαιρίες.

Πολεμήσαμε μέχρι τέλος για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ήμασταν φανταστικοί στην οργάνωση του παιχνιδιού μας και στην θέληση. Κάναμε ότι μπορούσαμε αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Ήταν ένα καλό παιχνίδι μέσα στο γήπεδο αλλά όχι εκτός γηπέδου. Είμαι ενάντια στην βία αλλά ένα ντέρμπι χωρίς κόσμο είναι λυπηρό και για εμάς και για το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Δεν μπορώ εγώ να δώσω λύσεις, αλλά δεν είναι λύση αυτό το πράγμα. 

Ευχαριστούμε τους οπαδούς που βρέθηκαν στο γήπεδο αλλά και αυτούς που υποδέχθηκαν την αποστολή πριν το παιχνίδι”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *