Κτύπησε ισοφαρίζοντας στο τέλος

Ισόπαλη 1-1 εξήλθε η ομάδα μας στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Απόλλωνα, χωρίς να έχει στο πλευρό της τον κόσμο της που στερήθηκε την ομάδα του για το ηλίθιο μέτρο της ΚΟΠ να διαθέσει μόνη της τα εισιτήρια μέσω ταυτοποίησης. 

Η ομάδα μας είχε γενικά μια μέτρια παρουσία σε ένα μέτριο παιχνίδι με χαμηλό ρυθμό, χωρίς τις ιδιαίτερες φάσεις.  Αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα μας που έφτασε στους 30 πόντους.

Η ομάδα μας αφιέρωσε το πρώτο ημίχρονο να προσέχει τα μετόπισθεν και την άμυνα της, έγιναν αρκετά ρήγματα από τον Απόλλωνα όμως πάντα ο Βοζίνια βρισκόταν σε ετοιμότητα και έβαζε τέλος στο συναγερμό.

Στα μέσα του ημιχρόνου η ομάδα μας έδωσε χώρο στον Απόλλωνα να ανέβει και να πιέση ψηλότερα, ενώ προς τα τέλη του ημιχρόνου έδωσε περισσότερες δυνάμεις χωρίς όμως να δημιουργεί τις προυποθέσεις για κάποιο γκολ, με το πρώτο ημίχορνο να κλείνει στο στείρο 0-0.

Στην επανάληψη η ομάδα μας δέχθηκε το γκολ με το καλημέρα, με το συνηθισμένο τρόπο του Απόλλωνα από μπαλιά που προήλθε από τα αριστερά ο Ζελάγια με το κεφάλι άνοιξε το σκορ στο 49′.

Μετά το γκολ κάναμε 1-2 σουτ αλλά γενικά ο Απόλλωνας κράτησε μπάλα, είχε την υπεροχή και πίεσε ακόμη περισσότερο το συγκεκριμένο διάστημα.

Στο 59′ ο Μπαλταζάρ έκανε διπλή αλλαγή για να τονώσει λίγο την ομάδα η οποία συνέχισε να δυσκολεύεται στο επιθετικό κομμάτι, χωρίς οργανωμένες επιθέσεις ή να δημιουργεί προυποθέσεις.

Στο 81′ ο Μαύρου έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας μας στο παιχνίδι, υποδέχθηκε με το κεφάλι σέντρα του Σασσί από δεξια, στέλνοντας μόλις λίγα εκατοστά έξω ενώ 7 λεπτά αργότερα ο Γιάννης Μαύρου ήταν η αιτία να ισοφαρίσει η ομάδα μας αφού με υπέροχη κεφαλιά του σημάδεψε το δοκάρι το οποίο σα σύμμαχος έστρωσε τη μπάλα πάνω στη γραμμή για τον Αρουαμπαρένα που την έπρωξε μέσα.

Aρχική ενδεκάδα: Βοζίνια, Κυριάκου, Λαφράνς, Μιτρέα, Αβραάμ, Φιντέλις, Σοάρες, Μέσκα (59’Αρρουαμπαρένα), Σάσι, Αλνταϊρ (78′ Μαύρου), Σίλβα (59’Μπενίτεζ)

Κάρτες: Γιάκολιτς, Πέδρο, Σακέττι / Αβραάμ (6η – χάνει το επόμενο), Μπενίτεζ (3η χάνει το επόμενο)

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *