Αποχαιρέτησε το 2017 με το στείρο 0-0

Ισόπαλη 0-0 εξήλθε η ομάδα μας στον σημερινό αγώνα με την ΑΕΚ που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής και ήταν η τελευταία για τη σεζόν 2017.

Η ομάδα μας για άλλο έναν αγώνα ήταν μέτρια σε γενικές γραμμές, ίσως ελαφρώς καλύτερη από τον αγώνα με τη Δόξα.  Η ΑΕΚ ήταν επίσης μέτρια, σε έναν αγώνα χωρίς πολλές φάσεις και ιδιαίτερο θέαμα.

Με διάθεση άρχισε το Α’ ημίχρονο η ομάδα μας προσπαθώντας να πιέσει ψηλά τους αμυντικούς της ΑΕΚ για να δυσκολέψει τις μεταβιβάσεις τους.  Υπήρχε η κατοχή της μπάλας από τους ποδοσφαιριστές μας, ανούσια όμως.

Υπήρχε χαμηλός ρυθμός στον αγώνα σε γενικές γραμμές χωρίς κάποια φάση με περισσότερο παιχνίδι κέντρου.

Εκτός από μια φάση που δημιούργησε η ΑΕΚ μετά από λάθος του Βοζίνια που δεν υπολόγισε καλά και βγήκε άστοχα, ευτυχώς ο Φλοριάν αστόχησε.

Γενικά ο αγώνας δεν επεφύλαξε κάτι ουσιαστικό ή θεαματικό για μια από τις δυο ομάδες.

Στην επανάληψη υπήρξε αρχικά λίγο περισσότερη ζωντάνια στο παιχνίδι, η οποία χάθηκε στη συνέχεια με την ΑΕΚ να είναι κατά διαστήματα ελαφρώς καλύτερη όσο η ομάδα μας προσπαθούσε να απειλήσει από κάποιο στημένο.  Δινόταν περισσότερη σημασία στα μετόπισθεν ενώ οι οργανωμένες επιθετικές προσπάθειες απουσίαζαν εκ μέρους της ομάδας μας.

Στις καθυστερήσεις η ομάδα μας έχασε μια κλασσική ευκαιρία για να πάρει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι, όμως η παράλληλη μπαλιά του Λαφράνς δεν βρήκε κανένα αποδέκτη ενώ βρίσκονταν τρεις ποδοσφαιριστές εκεί για να βάλουν την προβολή δεν τα κατάφεραν.  Στην συνέχεια υπήρχε παράβαση πέναλτι στον Αβραάμ όμως ο διαιτητής έκλεισε τα μάτια.

Υπήρξαν κάποια νεύρα στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν τη λήξη τα οποία και συνεχίστηκαν μετά το τέλος του αγώνα.

Aρχική ενδεκάδα: Βοζίνια, Αβραάμ, Φιντέλις, Λαφράνς, Μέσκα (76′ Αρουαμπαρένα), Αϊρόσα, Σάσι, Μιτρέα, Αλνταϊρ (85′ Μαύρου), Γουίλερ (69′ Σίλβα), Σοάρες.

Κάρτες: Μιτρέα, Γουίλερ, Αβραάμ / Λαρένα, Νέλσον, Μοισόφ, Kαταλά, Λαμπάν

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *