”Καλό μάθημα για όλους”

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Μπαλταζάρ μετά τον αποκλεισμό από την Αγία Νάπα στο Κύπελλο, στον πρώτο αγώνα του θεσμού που ήταν και μονός.

Αναλυτικά:

“Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα, για την ΑΕΛ και τους ποδοσφαιριστές μας, χάσαμε ένα από τους βασικούς στόχους μας για τη χρονιά. Στόχος ήταν να φτάσουμε στον τελικό και να κερδίσουμε το τρόπαιο. Είναι ένας τίτλος που λείπει αρκετά χρόνια από την ομάδα και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος από την αρχή. Ήθελα να κάνω ότι μπορώ για να κατακτήσουμε το τρόπαιο.

Το ποδόσφαιρο έχει και αυτές τις καταστάσεις μέσα. Όχι μόνο στην Κύπρο, οι αγώνες του κυπέλλου έχουν αυτό το στοιχειό, οι ομάδες να αποκτούν αυτοπεποίθηση και να κάνουν εκπλήξεις.

Η Αγία Νάπα με πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά μας δημιούργησε προβλήματα και ήταν δύσκολο να σπάσουμε τις γραμμές και να σκοράρουμε. Στην κόντρα επίθεση κατάφεραν να σκοράρουν και άξιζαν τα γκολ τους. Είναι πολύ δύσκολη νύχτα για εμάς, αλλά δεν μπορεί να διαγράψει όσα κάναμε μέχρι στιγμής.

Είναι ένα καλό μάθημα για όλους. Αν θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας πρέπει να κάνουμε πολύ περισσότερα. Πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα, πρέπει να αποδείξιμε ότι είναι μια άτυχη στιγμή και αν δώσουμε περισσότερα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Συγχαρητήρια στην Αγία Νάπα”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *