Αποκλεισμός ΣΟΚ απο Αγία Νάπα

Αποκλεισμός της ομάδας μας από το θεσμό του κυπέλλου, μετά από την ήττα με 2-1 από την Αγία Νάπα στο ΓΣΖ, η ομάδα μας πλήρωσε την κακή απόδοση που είχε σχεδόν σε όλη την  διάρκεια του παιχνιδιού.

Στο πρώτο ημίχρονο μέχρι το 7′ λεπτό η ομάδα μας γυρόφερνε την μπάλα στην περιοχή της αντίπαλης ομάδας ωστόσο δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς στην αντίπαλη εστία, στο 8′ λεπτό ο Ρόου έκανε σουτ εκτός περιοχής όπου ανάγκασε το τερματοφύλακα της ομάδας Βοζίνια να διώξει σε κόρνερ,μετά την εκτέλεση του κόρνερ ο Χαλίφα με σουτ στην κίνηση πετυχαίνει το 1-0 για την αντίπαλη ομάδα. H ομάδα μας συνέχισε να έχει την κατοχή χωρίς ιδιαίτερες απειλές προς την αντίπαλη εστία, η ισοφάριση ήρθε στο 35 ‘λεπτό με πέναλτι το οποίο το κέρδισε o Αρουαμπαρένα σε μαρκάρισμα του Παναγή και το εκτέλεσε ο Αβραάμ εύστοχα.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε το δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα μας να έχει την κατοχή χωρίς να μπορεί να απειλήσει,παρόλο την αλλαγή που έκανε ο προπονητής της ομάδας μας Μπαλταζάρ στο σχήμα να γίνει επιθετικό δεν έφερε αποτέλεσμα, το 2-1 για την αντίπαλη ομάδα ήρθε στο 79′ λεπτό με το Ρόου να φεύγει στην πλάτη της άμυνας της ομάδας μας και τον Βοζίνια να κάνει κακή έξοδο με αποτέλεσμα να γίνετε το 2-1 στο 83′ λεπτό μπορούσε να γίνει το 2-2 για την ομάδα μας δυστυχώς ο Παναγιώτου απέκρουσε το πέναλτι μετά από την εκτέλεση του Ντόσα,το πέναλτι το κέρδισε ο Νικολάου.

 

Αγία Νάπα: Παναγιώτου, Γκουγκούρης, Φερνάντες, Παπαδόπουλος (71′ Σλόου), Ρόου, Στυλιανού, Χαλίφα, Παναγή (59′ Μαχάττος), Λαφάρτζ, Περατικός (92′ Γιουκαρής), Γκονζάλες

ΑΕΛ: Βοζίνια, Ντόσα, Χ. Κυριάκου, Τεϊσέιρα, Αβραάμ, Φιντέλις (85′ Λεόντσο), Νικολάου, Μέσκα (73′ Αλνταΐρ), Σασί, Ηλία (62′ Λεάντρο), Αρουαμπαρένα

Κίτρινες: Μαχάττος 65′, Ρόου 77′ / Νικολάου 74′

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *