Άστε ήσυχα τα σκυλιά και τους οπαδούς!

Αφού φρόντισαν να γίνουν οι ίδιοι άμυαλα τέρατα που απλά εκτελούν οδηγίες όπως τους διατάξουν οι ανώτεροι τους.  Αφού φρόντισαν να κτυπήσουν παιδιά, γυναίκες και όποιον κινείται όσο αφήνουν δικούς τους να αλωνίζουν στον υπόκοσμο, με όπλα, ναρκωτικά κ.α κυνηγώντας οπαδούς και κάθε λογής φτωχαδάκι που παλεύει καθημερινά για τα προς το ζην.  Η αστυνομία του κράτους, των εξουσιαστών και των πλουσίων, μετά τα ποδήλατα στην τουριστική της Λεμεσού έρχεται να εφαρμόσει ένα άλλο ”μέτρο”, το οποίο αυτή τη φορά θα εκμεταλλεύεται αθώα πλάσματα τα οποία θα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ όποτε της έρτει.

Σύμφωνα με όσα διαβάσαμε σε σημερινό δημοσίευμα:

”Σκύλους καταστολής για πρώτη φορά αποκτά η Αστυνομία, οι οποίοι θα χρησιμοποιούνται στα γήπεδα, καθώς και σ’ εκδηλώσεις για αντιμετώπιση διαδηλωτών όταν χρειάζεται”.

Πρώτα απ’ όλα δεν υπάρχουν ούτε αστυνομικοί σκύλοι, ούτε κυνηγετικοί σκύλοι ούτε σκύλοι καταστολής.  Ο άνθρωπος λαμβάνοντας την εξουσία εκμεταλλεύεται προς χρήσιη του αθώες ζωές και αφού τις κάμει σαν τα μούτρα του μετά τις πετά σαν ένα απλό εργαλείο το οποίο χρησιμοποιά μόνο και μόνο για να φτάσει στον σκοπό του.

Εμείς ως lions-radio, διερωτόμαστε που θα βρίσκονται έγκλειστα αυτά τα καημένα πλάσματα, όταν δεν θα είναι χρήσιμα στους κουκουλοφόρους με τη στάμπα της δημοκρατίας;  Μπορεί κάποιος που δέρνει όποιο βρει, που ρίχνει δακρυγόνα σε παιδιά και γυναίκες, που βγάζει τόσο μίσος να συμπεριφερθεί ΣΩΣΤΑ σε ένα ζώο που χρειάζεται φροντίδα πρωτίστως και αγάπη;  Είναι αυτοί οι ”άνθρωποι” κατάλληλοι να διατάζουν ζώα εφόσον κουβαλούν τόσο μίσος μέσα τους;  Εαν η απάντηση είναι ναι.  Απλά σκεφτείται πως θα μετατραπεί ένας σκύλος στα χέρια τους και πως σαν φονικό όπλο θα μπορεί να εξαπολυθεί εναντίον σου εαν το διατάξουν οι συγκεκριμένοι.

Εν ολίγοις και το ζώο θα κάνουν σαν τα μούτρα τους και θα το πετάξουν όταν γεράσει αλλά και εναντίον σας θα το χρησιμοποιήσουν σε οποιοδήποτε γήπεδο ενώ θα κρατείται έγκλειστο σαν εργαλείο στην εργαλειοθήκη τους.

Διαβάζουμε στο κείμενο:

”Οι σκύλοι καταστολής θα χρησιμοποιούνται στα γήπεδα όπως ακριβώς συμβαίνει και στο εξωτερικό, δηλαδή θα παρεμβαίνουν σε περίπτωση επεισοδίων για να διευκολύνουν το έργο των αστυνομικών”.

Mόνο που δαμέ, ενεν εξωτερικό.  Δαμέ εν Κύπρος και οι ταινίες που βλέπεται στην τηλεόραση εν ψεύτικες. Δαμέ οι κυνηγοί στιβάζουν 10 σκυλιά σε κλουβιά 1χ1 για να φκάλουν το άχτιν τους μια φορά την εφτομάν ενώ χρησιμοποιούν θυληκά ζώα ως μηχανή αναπαραγωγής για να κερδοσκοπούν.

Η εκμετάλλευση στο μεγαλείο της, κι’ αν μπορούν να εκμεταλλεύονται τον αδύναμο, ξέρουμε πολύ καλά πόσο εύκολο τους είναι να εκμεταλλεύονται και τον διπλανό τους, τον συνάνθρωπο τους και τον όποιοδήποτε.

Μπορείς να φανταστείς πόσο κτυπήθηκαν αυτά τα ζωντανά;

bush_dogcop policedogbitepolicedogbite

Η αστυνομία του εύκολου έργου και του ρουσφετιού καλά κάμνει να αφήσει τα ζώα στην ησυχία τους.

policedog-later

Αυτός πριν γίνει σαν τα μούτρα τους, ήταν έτσι!

police-dog-small

Για τους περισσότερους ευαισθητοποιημένους άνθρωπους προτείνουμε Fehér isten (2014).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *