”Μεγάλος μαραθώνιος και κάθε βαθμός είναι σημαντικός”

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας Μπρούνο Μπαλταζάρ μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση στο Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά:

”Ήταν ένα πολύ έντονος αγώνας με πολλές φάσεις αι για τις 2 ομάδες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Θα έπρεπε να ήμασταν στα καλύτερα μας για να πάρουμε πόντους μαζί μας πίσω στη Λεμεσό.

Έπρεπε να κοντρολάρουμε τα άκρα και τον χώρο του κέντρου της Ανόρθωσης. Όταν πέτυχαν το γκολ εμείς προσπαθήσαμε με όλη μας την ενέργεια να ισοφαρίσουμε. Ξεκίνησε πολύ καλά η Ανόρθωση αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος από την αντίδραση μας.

Σε κανένα σημείο του ματς δεν μείναμε πίσω. Το δεύτερο μέρος ήταν διαφορετικό, δώσαμε χώρο στην Ανόρθωση και προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε με ταχύτητα στην αντεπίθεση.

Ήταν δύσκολο το δεύτερο ημίχρονο και πέρνουμε πίσω στην Λεμεσό έναν βαθμό. Μπράβο στους παίκτες μου, είναι ένας μεγάλος μαραθώνιος και κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Σήμερα περίμενα ένα κίτρινο κύμα από τον κόσμο κι΄αυτό ήταν που είδα τους ευχαριστώ πολύ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *