Καλή στο πρώτο ημίχρονο πήρε ‘Χ’ στο Παπαδόπουλος

Έχοντας μια καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο Παπαδόπουλος με αντίπαλο την Ανόρθωση, σε έναν αγώνα που έληξε ισόπαλος 1-1.   Θα πρέπει η ομάδα μας να κρατήσει την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου από το 20′ και έπειτα και να δει μπροστά στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ακυρώθηκαν 3 γκολ στην Ανόρθωση, ορθά αφού οι ποδοσφαιριστές που έστειλαν τη μπάλα στα δίκτυα υπήρξαν εκτεθειμένοι.

Στα αρχικά στάδια του αγώνα η αντίπαλη ομάδα μπήκε με περισσότερη διάθεση στον αγωνιστικό χώρο με την ομάδα μας να αρκείται στο να αμύνεται.  Μόλις στο 12′ η Ανόρθωση άνοιξε το σκορ με γκολ του Aμπντουλάγιεφ μετά από κάθετη του Καμαρά στην πλάτη της άμυνας μας η οποία πιάστηκε στον ύπνο.

Στη συνέχεια του αγώνα η ομάδα μας προσπάθησε να κερδίσει κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, κερδίζοντας 2 συνεχόμενα κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα ενώ αργότερα έχασε μια κλασσική κεφαλιά με τον Λαφράνς από πολύ κοντά.

Στο 23′ ο Λεάντρο εκτέλεσε άψογα στημένη μπάλα και ο Λαφράνς με το κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Αρουζ κάνοντας το 1-1.

Στη συνέχεια η ομάδα μας κέρδισε χώρο, πήρε αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα η μπάλα να πηγαινοέρχεται πάνω κάτω από τις δυο ομάδες.

Στο 43′ ακυρώθηκε, ΟΡΘΑ γκολ του Καμαρά της Ανόρθωσης.

Στην επανάληψη η ομάδα μας αρκέστηκε στο να αμύνεται, χωρίς να μπορεί να δημιουργήσει κάποιο κίνδυνο στην αντίπαλη εστία.

Ίσως ο Μπαλταζάρ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να προσπαθήσουν να κτυπήσουν στην κόντρα, όμως αυτό που είδαμε ήταν μια ομάδα να κάτεβαίνει στο 85′ για πρώτη φορά στο 1/3 της Ανόρθωσης με τον Σάσσι και τον Γουίλερ όπου ο δεύτερος πλάσαρε με το δεξί του κερδίζοντας το κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Η εμφάνιση δεν είχε καμία σχέση με αυτή του πρώτου ημιχρόνου που είχε γίνει απειλητική σε 2-3 περιπτώσεις.

Αρχική ενδεκάδα: Βοζίνια, Αϊρόσα, Γουίλερ, Λαφράνς, Μιτρέα, Φιντέλις, Σοάρες, Σίλβα (66′ Ρεζέντε), Αβραάμ, Μπενίτεθ (88′ Μέσκα), Αρουαμπαρένα (73′ Σασσί)

Kάρτες: Καμαρά / Αρουαμπαρένα, Σοάρες, Μπενιτεθ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *