”Ο κόσμος έχει πειστεί για το καλό υλικό και το βάθος”

Για όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Θεόδωρος Αντωνίου. 

Αναλυτικά:

”Είναι δεδομένο πως μας αφήνει ικανοποιημένους το σερί της ομάδας μας.  Μελετούμε και βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά.  Η ομάδα βρίσκεται στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα και είμαστε ικανοποιημένοι.  

Στην ομάδα υπάρχει καλό κλίμα και αυτό είναι ένα από τα συστατικά της επιτυχίας μας, αν δεν ήμασταν ενωμένοι δεν θα είχαμε αυτά τα καλά αποτελέσματα.  Υπάρχει πίστη στους παίκτες, στον προπονητή και όλοι δουλεύουν για το καλύτερο δυνατό”.

Για την επερχόμενη μεταγραφική περίοδο: ”Δεν έχουμε κάνει κάποια σκέψη για μεταγραφικά, έχουμε ακόμα αρκετό χρόνο μέχρι την μεταγραφική περίοδο.  Είναι πάρα πολλά και κρίσιμα τα παιχνίδια Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου.  

Ο κόσμος έχει πειστεί για το καλό μας υλικό αλλά και για το βάθος που έχουμε σαν ομάδα, στον τελευταίο μας αγώνα είχαμε 4 κύπριους ποδοσφαιριστές και δεν ξέρω αν κάποια άλλη ομάδα έχει την πολυτέλεια να το πράξει αυτό.

Το κεφάλαιο προγραμματισμός μπορεί να περιμένει. Έχουμε παίκτες στον πάγκο που θα μπορούσαν να είναι βασικοί”.

Για Μικέλ Αρουαμπαρένα: ”Eίναι παίκτης-σκόρερ και είναι και ο ίδιος χαρούμενος που κατάφερε να σκοράρει και να βοηθήσει την ομάδα. Ο κόσμος το αναγνώρισε. Είναι πολυτέλεια για την ΑΕΛ να έχει έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *