Άνετη επικράτηση κόντρα στον Ολυμπιακό

Ένα ήσυχο θα λέγαμε βράδυ είχε η ομάδα μας που κέρδισε 3-0 τον αδύναμο Ολυμπιακό που δεν προέβαλε ιδιαίτερη αντίσταση το βράδυ της Πέμπτης στο Τσίρειο στάδιο.  Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε πως η κατοχή της μπάλας έφτασε εως το 82%-18% για την ομάδα μας ενώ ο Ολυμπιακός έφτιαξε μόλις μια τελική με μια χλυαρή κεφαλιά.  Αυτή ήταν η 4η νίκη για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα και έφτασε πλέον τους 13 βαθμούς.  Επόμενος αγώνας με τον Ερμή την Κυριακή στις 20:00.

Αναλυτικά:

Η ομάδα μας σε γενικές γραμμές το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερη και από την αρχή βγήκε ψηλά με διάθεση να φτιάξει τις προυποθέσεις για γκολ.

Στα μέσα του ημιχρόνου ο ρυθμός έπεσε, με την ομάδα μας να έχει ακόμη την κατοχή όμως να μη μπορεί να βρει τον τρόπο να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλη ομάδα.

Κάπου εκεί (28′) ο Ρεζέντε εκτέλεσε στο πρώτο δοκάρι το κόρνερ που κέρδισαν οι συμπαίκτες του και ο Μιτρέα ψηλότερα απ’ όλους με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Χίντι ανοίγοντας το σκορ και ξεκλειδώνοντας την άμυνα του Ολυμπιακού.

H oμάδα μας συνέχισε να έχει την προωτοβουλία των κινήσεων και στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι με τον Λεάντρο Σίλβα το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Μικέλ Αρουαμπαρένα.  Το πρώτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα.

Το Β’ ημίχρονο ήταν πραγματική επανάληψη του πρώτου, με την ομάδα μας να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία και τον Ολυμπιακό να μη μπορεί να ανέβει ψηλά στο μισό μας.  Η μπάλα γυρόφερνε την περιοχή του Ολυμπιακού χωρίς να πραγματοποιείται η μεγάλη ευκαιρία.

Το παιχνίδι έκλεισε ήσυχα, με τον Μιτρέα στο 90′ να κάνει το 3-0 με ένα εξαιρετικο κτύπημα φάουλ με το αριστερό.  Ήταν πολύ καλή εκτέλεση από τον κεντρικό μας αμυντικό που σκόραρε το δεύτερο του τέρμα.

Αρχική ενδεκάδα: Βοζίνια, Κυριάκου, Λαφράνς, Μιτρέα, Γουίλερ, Νικολάου, Ρεζέντε (78′ Γερολέμου), Λεάντρο (63′ Στραβκόφσκι), Μέσκα, Αλνταϊρ (73′ Ηλία), Αρουαμπαρένα

Κάρτες: / Παντελή

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *