Νέες απαιτήσεις αστυνομίας – Βάλθηκαν να μην αφήσουν κανένα στα γήπεδα

Από την πρώτη κιόλας στιγμή ως ιστοσελίδα σταθήκαμε εναντίον στον τρομονόμο και οποιοδήποτε νόμο μετατρέπει τα γήπεδα σε εκκλησίες και τους οπαδούς εγκληματίες ανευ αιτίας που πρέπει να ανέχονται ένα σορρό ελέγχους, άδικους νόμους και την ένστολη βια που τη νιώθεις να σε απειλεί μόνο και μόνο επειδή πάτησες στο γήπεδο.

Πολλοί, εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα – είπαν το lions-radio ότι είναι υπερβολικό, ”σιγά” το πράγμα να γράφουμε την ταυτότητα μας στο εισιτήριο κλπ… αγνώοντας ότι πλέον τα γήπεδα είναι γεμάτα κάμερες και για ψύλου πήδημα σε κουβαλάν σε αστυνομικά τμήματα για χρόνια.

Φαίνεται δεν έχουν αντιληφθεί ότι όταν κάνεις ένα βήμα πίσω και κάνουν 2 μπροστά, η ανοχή και η υποχώρηση σου θα τους φέρει να σε καταπιούν;  Όπως καταπίνουν σιγά σιγά και το αγαπημένο μας άθλημα. (Θυμίζουμε την υπόθεση με τον οπαδό μας που έπεσε στο γήπεδο, έσπασε το πόδι του και πλέον για 3 χρόνια θα είναι αποκλεισμένος από τα γήπεδα αλλά και όποτε παίζει ΑΕΛ θα πρέπει να παρευρέθεται σε αστυνομικό τμήμα).

Πίσω στο θέμα μας, αν αυτοί που υποστηρίζουν τη λογική ”αν δεν κάμεις τίποτε εν σε πιάνουν”,  θέλουν να το δοκιμάσουν ας το δοκιμάσουν.  Είδαν πολλά τα μάτια μας που δεν είναι του παρόντος, αλλά η ουσία που κρατάμε είναι πως η αστυνομία είναι η πλέον ειδική και κατάλληλη να σπέρνει την ΑΔΙΚΙΑ και την τρομοκρατία με όπλο πάντα τη βία και τους νόμους του κράτους.

Ματώσαν τα λαρύγγια μας και θα συνεχίσουμε μέχρι να μείνουμε μόνοι (ήδη νιώθουμε μόνοι), αλλά να μας συγχωρείτε διότι δεν είδατε τα αδέρφια σας στο δικαστήριο, ούτε την ταλαιπωρία που τράβηξαν αλλά ούτε και αθώους να χρήζονται άδικα των αδίκων ένοχοι, και να στιγματίζονται για μια ζωή ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

Η νεα εισήγηση της Αστυνομίας,  ‘‘για αγώνες υψηλού κινδύνου”, τίθεται σε εφαρμογή στην αναμέτρηση του Σαββάτου μεταξύ της Ανόρθωσης και του Απόλλωνα.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν τα σωματεία αντιδρούν αφού έχουν αντιληφθεί όλοι πως έχουν αδειάσει τα γήπεδα και οι τσέπες τους.  Όταν όμως αντιδρούσαμε σθεναρά, αυτοί στήριζαν με τη σιωπή τους.

Η διοίκηση της ομάδα μας πρόκειται να αποστείλει επιστολή, όπως μαθαίνουμε, προς τον Ιωνά για να του προτείνει άλλα μέτρα για την καταπολέμηση της βίας και να εκφράσει τη διαφωνία της.  Ευχόμαστε να ισχύει.

Όχι άλλα αδέρφια άδικα στιγματισμένα, όχι άλλους ρόμποκοπ στις όμορφες μας Κυριακές.

Θα αναμένουμε με αγωνία.

Μπορεί να αποφασίζουν εκείνοι – Αλλά είμαστε πολλοί, ο κόσμος του ποδοσφαίρου θα έπρεπε να αντιταχθεί από το πρώτο δευτερόλεπτο εναντίον στο φασιστικό νομοσχέδιο του Ιωνά.

Θυμίζουμε την υπόθεση με τους 15, που κανένα στοιχείο δεν υπήρξε εναντίον τους όμως κρίθηκαν ένοχοι, άυριο μπορεί να είσαι εσύ στη θέση τους και απευθυνόμαστε σε οπαδό κάθε ομάδας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *