Υπέγραψαν τα συμβόλαια για το γήπεδο

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου της ομάδας Αντρέα Σοφοκλέους μαζί μετους προέδρους του Άρη και Απόλλωνα και του προέδρου του ΚΟΑ με σκοπό την υπογραφή συμβολαίων που αφορούν την ανέγερση του γηπέδου.

«Έγινε σήμερα στην Λεμεσό στα γραφεία του Ανδρέα Σοφοκλέους παρουσία των Προέδρων της ΑΕΛ Λεμεσού, Απόλλωνα Λεμεσού και Άρη Λεμεσού και του Προέδρου του ΚΟΑ κ. Γεωργιάδη η υπογραφή όλων των συμβολαίων που αφορούν την ανέγερση του Νέου Γηπέδου της Λεμεσού».

Λογικά θα πραγματοποιηθεί στις επόμενες μέρες μια γενική συνέλευση για ενημέρωση των μελών του σωματείου και της εταιρείας, κάτι που θα έπρεπε να γίνει νωρίτερα κατά τη γνώμη μας πριν τις υπογραφές.

Nα αναφέρουμε πως εκτός από δύσπιστοι, είμαστε κια καχύποπτοι.  Ξαφνικά λίγο πριν τις εκλογές θυμήθηκαν όλοι το σοβαρό πρόβλημα με το γήπεδο της Λεμεσό.  Ξαφνικά πέφτουν υπογραφές χωρίς να γνωρίζει κανείς τίποτα.  Ούτε ποιος θα είναι ο ιδιοκτήτης, ούτε το ρόλο του ΚΟΑ στο ”παιχνίδι” αυτό.

Θα είναι ο ρόλος του ΚΟΑ, σαν άλλο Γ.Σ.Ο;

One thought on “Υπέγραψαν τα συμβόλαια για το γήπεδο

  • 12/10/2017 at 12:26 am
    Permalink

    As en jai etsi prin tis ekloges re file. Men thorite to dentro mono vlepete jai to dasos. Idioktites enan k ta 3 swmatia me pososto kai to pio polli posostw exei to I Aellara. O rolos tou koa einai san ependitis mazi me ta swmatia. Ena valume j oi 4 lefta sin tin xorigia p tin fifa.Min spernete panta ti dixwnia ama pai I na gini kati kalo.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *