Ανακοίνωση ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 11/10/17

Μάγκα ΑΕΛΙΣΤΑ, μετά την διακοπή η ομάδα επιστρέφει στις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις και εμείς στις δικές μας. Την ερχόμενη Κυριακή η ΑΕΛΑΡΑ μας καλείτε να κάνει το καθήκον της για ακόμη μία φορά και να φέρει τους τρείς πολύτιμους βαθμούς. Καλούμε την ομάδα να παίξει για ακόμη μία φορά για εμάς, τον άρρωστο κόσμο της ΑΕΛΑΡΑΣ και να κάνει το αυτονόητο. Ο ΣΥ.Φ. ΑΕΛ ενημερώνει τα μέλη του ότι στο γήπεδο πριν από το παιχνίδι θα στηθεί ψησταριά με σουβλάκια και τα απαραίτητα συνοδευτικά. Η κίνηση αυτή γίνεται από το συμβούλιο του συνδέσμου και απαιτούμε την ανταπόκριση του κόσμου μας για να στήσουμε ακόμη μία φορά το δικό μας πάρτι έξω από την ΘΥΡΑ 3 πριν μπούμε στα τσιμέντα. Επίσης στο γήπεδο θα στηθεί από νωρίς μπουτίκ με τα νέα προϊόντα του συνδέσμου μας.

Ακόμη ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι θα υπάρχουν εισιτήρια στο οίκημα μας στον Εναέριο για το παιχνίδι της Κυριακής και θα ανακοινωθεί αργότερα για το πότε θα τα έχουμε στην διάθεσή μας.

Αύριο Πέμπτη η ώρα 20:00 η φουτσαλική μας ομάδα έρχεται αντιμέτωπη με την αεκ λάρνακας στο Σπύρος Κυπριανού και η παρουσία μας στο κλειστό θα είναι βροντερή για να στηρίξουμε ακόμη μια φορά την ομάδα μας. Καλούμε όλο το φίλαθλο κοινό να βρεθεί στο πλάι της και να την σπρώξει προς την νίκη.

Ο ΣΥ.Φ. ΑΕΛ καταδικάζει την κίνηση της αστυνομίας για ταυτοποίηση σε όλα τα ντέρμπυ και καλεί ακόμη μια φορά τα σωματεία ΟΛΑ να σταθούν εμπόδιο στην μοντερνοποίηση του ποδοσφαίρου. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΊΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ.

Τέλος ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές μελών τελειώνουν αυτή την εβδομάδα και όσοι επιθυμούν ακόμη να γραφτούν να περάσουν το συντομότερο από την σπηλιά στον Εναέριο. Επίσης οι εγγραφές για τον κίτρινο οδηγό συνεχίζονται κανονικά και θα γίνονται εγγραφές και την Κυριακή στο γήπεδο όπως επίσης και τα εισιτήρια διαρκείας του φούτσαλ.

Υ.Γ. 1: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΟΠΑΔΟΥ
Υ.Γ. 2: AGAINST MODERN FOOTBALL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *