Πολύτιμο διπλό με γκολ του Λεόντσο

Στην τρίτη θέση με 10 βαθμούς, σκαρφάλωσε η ομάδα μας μετά το διπλό μέσα στο Δασάκι της Άχνας απέναντι στον Εθνικό.   Η ομάδα μας ήταν γενικά καλύτερη από τον αντίπαλο της αν και φλύαρη, που ευτύχησε να σκοράρει στα μέσα του Β’ ημιχρόνου και να πάρει το τρίποντο με γκολ του Λεόντσο.

Το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο η ομάδα μας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς όμως να γίνεται ιδιαίτερα απειλητική για την αντίπαλη εστία.  Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ αργός με τις δυο ομάδες να μην δημιουργούν τις προυποθέσεις με εξαίρεση μια αντεπίθεση της ομάδας μας όμως ο Σάσσι δεν τελείωσε τη φάση όπως θα έπρεπε.

Στην επανάληψη ο ρυθμός παρέμεινε στα ίδια επίπεδα, με τον Εθνικό να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και να πατά συχνότερα στο μισό μας χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ κατάφερνε να κλείνει αρκετά καλά τους χώρους στην άμυνα του.  Όμως ο Σίλβα είχε τη λύση, με μια έξυπνη κάθετη προς τον Λεόντσο στο 72′, ο δεύτερος πλάσαρε υποδειγματικά τον Μπογκατίνοφ κάνοντας το 0-1.

Στη συνέχεια η ομάδα μας διαχειρίστηκε ορθά το χρόνο που απέμενε, δεν επέτρεψε στον Εθνικό να έχει ελπίδες πως μπορεί να κλέψει αυτό το τρίποντο.

Αρχική ενδεκάδα: Βοζίνια, Αϊρόσα, Λαφράνς, Μιτρέα, Αβραάμ, Φιντέλις, Σίλβα, Αλνταΐρ, Σάσι (75′ Σοάρες), Ηλία (62′ Μπενίτεζ), Λεόνσο (90+1 Αρουαμπαρένα)

Κάρτες: Ρόκατς / Σάσσι

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *