17 ολόκληρα χρόνια…

17 (!!!) ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που πάρθηκε η απόφαση από τα μέλη του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ να μετακινηθούν προς στο κέντρο της πόλης, της κίτρινης πόλης της Λεμεσού.  Σαν να ήταν χθες όπου άρχισε ένα απλό κτίριο να αποκτά ιδιαίτερη αξία για την ΑΕΛίστικη ψυχή.

17 ολόκληρα χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα το ιστορικό πλέον οίκημα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στον Εναέριο, ανάμεσα από αναπουμπούλες, δυσκολίες και φουρτούνες παραμένει εκεί σαν κάστρο.  Παιδιά τότε οι περισσότεροι, φτιάχναμε τα πανό, ενώ έπεφτε μήνυμα για να πάμε να δουλέψουμε όλοι μαζί στην κατασκευή της κερκίδας που θα παρουσιάζαμε την επόμενη αγωνιστική.

Κανείς δε ξεχνά τις ιστορικές στιγμές που έζησε αυτό το οίκημα, οι επιθέσεις και οι αντιδράσεις από τον απλό κόσμο που προέβαλε το τομάρι του με νύχια και δόντια, μπροστά σε ρόμποκοπ για να παραμείνει η σπηλιά των λεόντων ένα ΑΕΛίστικο φρούριο.

Το οίκημα του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ στον Εναέριο, στην καρδιά της ΑΕΛεμεσού είναι κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας αυτής της πόλης, από όπου ξεκίνησαν τα όνειρα και οι βλέψεις νεαρών παιδιών που τώρα πια είναι ενήλικες, όπου χαρές και λύπες συνήθισαν να γίνονται ένα και να χορεύουν στα πεζοδρόμια και στους δρόμους στο όνομα της μιας και μοναδικής μας αγάπης.


https://www.youtube.com/watch?v=j2SpZatHsmw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *