Σε τουρνουά η φουτσαλική ΑΕΛ

Ξεκινώντας σιγά σιγά για το νέο πρωτάθλημα η φουτσαλική μας ομάδα όπου θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη βδομάδα την πρώτη επίσημη της προπόνηση, στήνοντας την ομάδα που θα πρωταγωνιστεί στα παρκέ της Κύπρου.

Η ομάδα μας που προσπάθησε να συμπληρώσει όποια κενά δημιουργήθηκαν σε θέσεις κλειδιά, θα συμμετέχει σε τουρνουά μαζί με την Αεκ Αθηνών, την Αεκ Λάρνακας και το Αποέλ.

Να σημειώσουμε πως στις 21 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί και ο αγώνας Σούπερ Καπ μεταξύ της ομάδας μας και της Ανόρθωσης για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Το συγκεκριμένο τουρνουά πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και θα έχει διάρκεια 2 ημερών και έχει σημαίνοντα ρόλο στο να διαφανεί το επίπεδο το οποίο βρίσκεται η ομάδα αλλά και η κατάσταση των αθλητών.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Τουρνουα:

Με τη συμμετοχή της ομάδας φούτσαλ της ΑΕΚ Αθηνών θα διεξαχθεί το 3ο Nicosia Futsal Cup που φιλοξενείται στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», 16-17 Σεπτεμβρίου.

Το τουρνουά διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά και αποτελεί πολύ καλή ευκαιρία για προπονητές και φουτσαλιστές να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, λίγες μέρες πριν από την έναρξη της νέας σεζόν. Στη διοργάνωση μετέχουν Αεκ Αθηνών, Αποελ, CRI ΑΕΛ και Αεκ Λάρνακας.

Την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης θα γίνουν οι ημιτελικοί. Οι νικητές θα παίξουν μεταξύ τους στον τελικό της Κυριακής και οι χαμένοι στο μικρό τελικό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου
16:00 ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ Λάρνακας
18:00 ΑΕΛ – ΑΕΚ Αθηνών

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου
14:00 Μικρός Τελικός
16:00 Μεγάλος Τελικός

Και οι τέσσερις αγώνες θα μεταδοθούν διαδικτυακά από το alfasports.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *