Υπάρχει και κάτι που λέγεται αξιοπρέπεια…

Εδώ στο Lions-Radio εδώ και 9 πλέον χρόνια χωρίς κανένα οικονομικό όφελος, αφιλοκερδώς παλεύουμε καθημερινά για την ενημέρωση του κάθε ΑΕΛίστα.

Πάντα με το κεφάλι ψηλά και ως φάρο τις αξίες και τα ιδανικά της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού. Κόντρα σε κατεστημένα, τηλεκατευθυνόμενους, συγκροτήματα ΜΜΕ κτλ. Τα βάλαμε με αλλόθρησκους, γραβατωμένους και οποιοδήποτε τα έβαζε με την ΑΕΛ. Μοναδικός μας στόχος να ακούγεται παντού η φωνή του ΑΕΛίστα. Η κριτική σε κάτι που πήγαινε ή πάει στραβά πάντα θα υπάρχει, έτσι μάθαμε και δεν μπορούμε να σωπαίνουμε και να κάνουμε τα στραβά μάτια.

Για μας ο ΑΕΛισμός είναι άμεσα ταυτόσημος με τον αντικομφορισμό, τον αντισυμβιβασμό κόντρα στην υποδούλωση και στις υποδείξεις.

Στο Lions-Radio δεν θα διαβάσετε ποτέ κάτι που χαϊδεύει αυτιά ή άρθρα που θα υποδείξουν άλλοι. Ποτέ δεν θα δείτε άρθρα μόνο για τα κλικς και τα λεφτά των διαφημίσεων (που δεν έχουμε). Δε γουστάρουμε με τίτλους-παγίδα να παίρνουμε λίγα περισσότερα κλικς, δε γουστάρουμε με άρθρα-ανοησίες να το παίζουμε ενημερωμένοι για όλους και όλα.

Εδώ και 9 σχεδόν χρόνια πορευόμαστε με το κεφάλι ψηλά και τη σημαία στα ουράνια, με τα καλά και τα κακά μας, αλλά πάντα με αξιοπρέπεια και ανιδιοτέλεια για τη σημαία με τα τρία ιερά γράμματα. Ψηλά το κεφάλι ΛΕΟΝΤΕΣ.

Να θυμάστε…

“Η ΑΕΛ ενώνει και συσπειρώνει εκείνους που επέλεξαν να ζήσουν τη ζωή τους αντισυμβατικά, αντικομφορμιστικά, αντιστασιακά και αντιεξουσιαστικά. Εκείνους που απηυδούν με τα κατά συνθήκη ψεύδη, εκείνους που επαναστατούν με τους βολεμένους κι αυτούς που δεν ίδρωσαν ποτέ στη ζωή τους. Η ΑΕΛ ενώνει και συσπειρώνει εκείνους που εισέπραξαν παραπάνω χαστούκια παρά χάδια απ’ τη ζωή και νιώθουν αδικημένοι. Η ΑΕΛ, ακόμη, ενώνει και συσπειρώνει όλους αυτούς που νιώθουν και κατατάσσουν εαυτόν εκτός του συστήματος. Αυτούς που νιώθουν και δεν είναι μέρος του κατεστημένου.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *