”Θα έπρεπε να είχαμε διπλάσια διαρκείας”

Σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Θ. Αντωνίου.

”Ήταν ένα γεμάτο τριήμερο, με το fan day και τα φιλικά. Ο προπονητής μας έκανε τις δοκιμές του, πρώτα με τον Ερμή και μετά από την Πάφο. Είδε κάποια πράγματα που ήθελε και από σήμερα ξεκινούν ξανά οι προπονήσεις ενόψει του πρωταθλήματος. Για μας το πρωτάθλημα ξεκινά το Σάββατο και είμαστε όλοι σε συναγερμό”.

Αναφορικά με τον Άρη και το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής: ”Ο Άρης είναι μια ομάδα της πόλης που εμείς του έχουμε απέραντη εκτίμηση. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Θα τα δώσει όλα και εμείς θα είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν θα υπάρχουν εύκολες ομάδες στο πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες θα παλεύουν τα παιχνίδια τους. Θα γίνει μία μάχη το ερχόμενο Σάββατο.

Θυμίζω ότι είμαστε τιμωρημένοι και το κάτω διάζωμα θα είναι κλειστό. Άρα, δεν θα εκδοθούν πολλά εισιτήρια και όσοι θέλουν να δουν το παιχνίδι από το γήπεδο, θα πρέπει να τρέξουν γρήγορα για πάρουν τα εισιτήρια του”.

Για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα:

”Είδαμε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται στα φιλικά της ομάδας.  Λέω σχεδόν όλους, γιατί απουσίαζαν, ο Αρτούρ και ο Μπενίτεθ που έχουν κάποια προβλήματα.

Θα συνεχίσουν τα προγράμματα τους αυτές τις μέρες. Ο Μπενίτεθ έχει ένα θέμα και ακολουθεί ένα πρόγραμμα ενδυνάμωση. Ενώ θα δούμε πιο θα είναι το πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα από τον προπονητή, διότι υπάρχουν κάποια παιδιά δεν είναι στον επιθυμητό βαθμό από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Γι’ αυτό, ο προπονητής έκανε δύο ενδεκάδες σε αυτά τα δύο παιχνίδια, για να κάνει την δική του διαχείριση”.

Για τον Φιντέλις: ”Επιστρέφει την Τετάρτη”.

Για τα διαρκείας: ”Κάναμε μέσα σε 2-3 μέρες, 50-70 διαρκείας. Αντιλαμβάνεστε ότι αυτές οι μέρες είναι μέρες διακοπών. Περιμένουμε ότι με την επιστροφή του κόσμου από τις διακοπές θα κάνουμε περισσότερα. Αυτό που λέμε είναι ότι αυτή η ομάδα δεν αξίζει να έχει 1000 διαρκείας. Θα πρέπει να έχει διπλάσια τουλάχιστον. Ευελπιστούμε ότι αυτό τον μηνά θα κάνουμε κάποια διαρκείας”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *