Διαγωνισμός & eshop με δώρο την ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ φανέλα του bowling

Εκπληκτικά πράγματα γίνονται από την ΑΕΛ Bowling. Μετά την εκπληκτική φανέλα δημιούργησε έναν απίστευτο διαγωνισμό, όπου ο χρήστης μπορεί να κερδίσει μια φανέλα δώρο καθώς και eshop στην επίσημη ιστοσελίδα που μπορείτε να προ παραγγείλετε την στολή σας.
Δείτε τώρα το εντυπωσιακό παιχνίδι στο κάτω μέρος του κείμενου. Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 14/07 και πιο κάτω είναι το demo version, όπου θα κάνετε ‘’προθέρμανση’’. Ο νικητής κεδρίζει μια φανέλα και τον διαγωνισμό τον διοργανώνει η ΑΕΛ Bowling σε συνεργασία με την παιχνιδοπλατφόρμα Optiopus.
Η φανέλα της ομάδας μας

Αναλυτικά η ανακοίνωση
Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε την νέα μας ανανεωμένη ιστοσελίδα η οποία περιλαμβάνει και e-shop για να αγοράσετε την νέα μας φανέλα.

Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε την Optiopus η οποία μέσω του πιο κάτω παιχνιδιού σας δίνει την δυνατότητα να κερδίσετε την φανέλα της ομάδας μας και θα θέλαμε να σας ζητήσουμε να κάνετε μια κοινοποίηση της Optiopus για την έμπρακτη στήριξη που μας δίνει. Μία κοινοποίηση από τον καθένα σας, θα βοηθήσει την δημιουργία και άλλων παιχνιδιών στο μέλλον από την Optiopus καθώς και την έμπρακτη στήριξη του ΑΕΛίστα σε αυτούς που βοηθούν το τμήμα Bowling.

Κοινοποίηση Optiopus


Ο διαγωνισμός ξεκινά Δευτέρα 14 Αυγούστου
Ο παίχτης με το μεγαλύτερο σκορ που θα έχει μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου θα κερδίσει φανέλα.
Για να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό πρέπει να εγγραφείτε στην παιχνιδοπλατφορμα της Optiopus. Το παρών παιχνίδι είναι demo version.
Παρακαλούμε να αναδημοσιεύσετε το κείμενο πατώντας το κουμπί κοινοποίηση για να δει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται τον διαγωνισμό και το eshop, στηρίζωντας με αυτόν τον τρόπο την ομάδα μας. Επίσης προτροπή μας θα ήταν να κοινοποιήσετε και την παιχνιδοπλατφόρμα Optiopus η οποία μας βοήθησε να φτιάξουμε και την νέα μας ιστοσελίδα

Κοινοποίηση άρθρου

Μπορείτε να εγγραφείτε στον διαγωνισμό έγκαιρα πατώντας εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *