Δηλώσεις Θ. Αντωνίου [17/7/2017]

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό έκανε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας Θ. Αντωνίου.

Αναλυτικά:

”Έχουμε κάνει το πρώτο βήμα, θα πρέπει όμως να είμαστε πολύ σοβαροί και πάρα πολύ προσεκτικοί για να περάσουμε.  Και εσείς βλέπετε τις δηλώσεις που γίνονται στο Λουξεμβούργο όπου αναφέρουν πως θα ‘ρθουν στην Κύπρο με σκοπό να τα δώσουν όλα, το παιχνίδι θα δε θα είναι εύκολο.

Δεν αποποιούμαστε τον τίτλο του φαβορί, αλλά αυτό που λέω είναι ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί.

Έχουμε πάρει όλοι το μήνυμα πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια γι’ αυτό παρουσιαστήκαμε σοβαροί, η Πρόγκρες είναι πολύ οργανωμένη στο κομμάτι της τακτικής και πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσηλωμένοι στο στόχο μας.  Εάν δεν είμαστε σοβαροί και γίνουν λάθη μπορεί να την πληρώσουνε. Ξέρετε, αυτές οι ομάδες έχουν την δίψα που είχαμε και εμείς πριν μερικά χρόνια που θέλαμε να μπούμε σε ομίλους. Άρα, θα πρέπει να επιδεικνύουμε την κάθε σοβαρότητα για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως.

Όσο αφορά την ενίσχυση είπε: ”Είναι δεδομένο πως θα κάνουμε άλλη μια μεταγγραφική κίνηση.  Έχουμε μια θέση κενή στο ρόστερ.  Όμως, όπως είδατε έχουμε προχωρήσει και σε κινήσεις που είναι και για επένδυση. Άρα, μην αποκλείσουμε να γίνουν κι άλλες τέτοιες κινήσεις.  Νομίζω πως η κίνηση θα είναι στην επίθεση, όμως το πρωτάθλημα και το κύπελλο θα πάνε πολύ μακριά, δεν αποκλείουμε όπως είπαμε να δούμε κι’ άλλες περιπτώσεις.  Μην ξεχνάτε ότι ξεκινήσαμε Ιούνιο. Έχουμε πολύ καλό ρόστερ, όμως το εμπλουτίσουμε κι άλλο για να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτό το πρόγραμμα.

Για Τεξέιρα: ”Έχω διαβάσει τις δηλώσεις του προέδρου της Λεϊσόες. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο, αλλά είναι ένα θέμα που χειρίζονται οι νομικοί μας σύμβουλοι.

Να ξέρει ο κόσμος ότι εμείς θα πράξουμε ότι είναι προ το συμφέρον του σωματείου μας. Είμαστε σίγουροι για την κάθε κίνηση που κάνουμε και δεν θα βλάψουμε το σωματείο μας”.

Μήνυμα στον κόσμο: ”Όλοι θα πρέπει να είναι την Πέμπτη στην Λάρνακα για να ανεβάσουμε κι άλλο την θερμοκρασία”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *