Εσπάσαν μας αλλά θα το δείξουν – Γιατί σας είναι τόσο δύσκολο;

Αυτό το κείμενο δε θα γραφόταν ποτέ, αν η ομάδα του κράτους και του κατεστημένου αγωνιζόταν ακόμα και σε εμπόλεμη ζώνη διότι η cyta θα έβρισκε τρόπο να μεταδώσει τον αγώνα για τους καναπεδάκηδες με την εξουσία και  τις γραβάτες.

Όταν παίζει η ΑΕΛ, 2η συνεχόμενη φορά φέτος και πάρα πολλές στο παρελθόν καταντά το θέμα τραγικά γελοίο με το αν θα μπορέσουν να το μεταδώσουν ή όχι.  Όταν παίζει η ΑΕΛ πρέπει να μας φκάλουν την πίεση μας 1000 και να μας ανακοινώσουν τελευταία στιγμή πως βρήκαν τρόπο να δούμε την αγάπη μας.

Άραγε αν λειτουργούσαμε με τον ίδιο τρόπο τέλος του μήνα στα ταμεία σας, βάζοντας τα λεφτά στο χέρι και τελευταία στιγμή τα τραβούσαμε πίσω θα ήταν εντάξει;  Είναι η τελευταία φορά που ανεχόμαστε τέτοια ΑΣΕΒΕΙΑ και τέτοια ΑΓΕΝΕΙΑ προς τον μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ.  Την επόμενη φορά δε θα είμαστε καθόλου υπομονετικοί ούτε θα περιμένουμε τίποτα και κανένα.  Θα αρχίσουμε πρώτα εμείς να τραβούμε τα σύρματα του αποκωδικοποιητή και είμαστε βέβαιοι πως θα ακολουθήσουν πάρα πολλά αδέρφια μας που τους φέρατε στο αμήν με τις συμπεριφορές σας.

Όταν αδιάκοπα παίρνεται χρήματα αλλά δε δίνεται θα πάθετε χειρότερα από την προηγούμενη πλατφόρμα που έκλεισε κακήν κακώς, να σας θυμίσουμε και τους ”αδιάφορους” αγώνες που δε δείχνατε στα τελευταία στάδια της σεζόν για να γλυτώσετε χρήματα, ενώ όταν διαφημίζεται το τηλεοπτικό προιόν σας δε τα λέτε αυτά.

Τέλος η κοροιδία, αρκετά εμφανής γίνεται φυσικά στις περιγραφές των παιχνιδιών ή στις επίμαχες φάσεις από τους δημοσιογράφους, αλλά τώρα το ποτήρι ξεχείλισε.  Είναι προειδοποιήση από μια μεγάλη ομάδα ΑΕΛιστών.

(12:12 μετά λύπης τους θα δείξουν την ΑΕΛ, δεν πρόσθεσαν καν τον αγώνα στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Eνημερώνουμε –   Cytavision 7 20:45)

cytavision

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *