”Να κρατήσουμε τον κορμό – 5-6 μεταγραφές”

Η Πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» δημοσιεύει συνέντευξη του προπονητή της ομάδας μας Μπρούνο Μπαλταζάρ. Μεταξύ άλλων αναφέρεται στη φετινή σεζόν, τις φιλοδοξίες του και  τον Φορτούνα.

Αναλυτικά

Για Φορτούνα: ”Ο Ντόσα, ο Αϊρόσα, ο Σοάρες είναι θεμελιώδεις παίκτες για την ΑΕΛ. Ο Νούριο είναι φανταστικός και ο Μέσκα κατά την άποψή μου βελτιώθηκε πολύ αυτή τη σεζόν και είναι σε καλό δρόμο”.

Για τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε: ”Ο απολογισμός είναι αρκετά θετικός. Όταν έφτασα στην ομάδα, η κατάσταση ήταν περίπλοκη. Ήμασταν στην 5η θέση, δύο βαθμούς πίσω από την 4η Ομόνοια. Ψυχολογικά η ομάδα ήταν χάλια και οι παίκτες αντέδρασαν φανταστικά”.

Για την στήριξη της διοίκησης: Ήταν απίθανο να κάνουμε περισσότερα. Έλαβα ένα μήνυμα ικανοποίησης από τη διοίκηση και οι οπαδοί επίσης είναι ευχαριστημένοι. Επανήλθε στην ομάδα το πνεύμα ενότητας που είχε χαθεί τελευταία. Ήταν μία χρονιά πολύ κουραστική για τους παίκτες που είχαν κάποια προβλήματα και ήταν οι μεγάλοι υπεύθυνοι γι’ αυτή την επιτυχία”.

Για την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη: ”Θέλουμε να διατηρήσουμε τον κορμό, ειδικά τώρα που δεν θα έχουμε πολλές διακοπές, και να τον ενισχύσουμε με 5-6 μεταγραφές. Στις 5 Ιουνίου επιστρέφουμε, γιατί έχουμε νωρίς τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Στόχος μας είναι οι όμιλοι, αν και γνωρίζουμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *