Έχασαν στον τελικό – Μήνυμα αρχηγού – Respect (φώτος)

Την ήττα δέχθηκε η ομάδα μπόουλινγκ της ΑΕΛ μας από την ομάδα g-force στον τελικό και ως εκ τούτου έχασε το Κύπελλο ενώ το πρωτάθλημα βαδίζει προς το τέλος του.  Αν και ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για την ομάδα μας οι παίκτες μας πάλεψαν με όλα τα ψυχικά αποθέματα που είχαν και έβγαλαν τον καλύτερο τους εαυτό έχοντας πάντα αξιοπρεπή και περήφανη στάση τιμώντας τον κύκλο με τα τρία γράμματα.

Μετά την ήττα ο αρχηγός του τμήματος Χρίστος Κρασσάς θέλοντας να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν δίπλα στην ομάδα έγραψε τα εξής:

Τελείωσε ακόμη μια αγωνιστική χρονιά στο bowling (εκκρεμεί το Παγκύπριο κύπελλο την Κυριακή στην Πάφο).
Χθες το βράδυ παίζαμε τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο την ομάδα g-force αλλά δυστηχώς χάσαμε.
Φέτος ήταν μια απο τις πιο δύσκολες χρονιές που πέρασε η ομάδα μας στο bowling , η AEL Bowling Team.
Στο πρωτάθλημα δεν πήγαμε καθόλου καλά αφού τα απρόοπτα προβλήματα που είχαμε, κυριολεκτικά απο την αρχή της σεζόν, δεν μας άφησαν να κάνουμε αυτά που πραγματικά μπορούσαμε και ονειρευόμασταν στο ξεκίνημα.

Σε προσωπικό επίπεδο , έκανα μια σεζόν , θα έλεγα σχεδόν τέλεια , αφου παρά τα αγωνιστικά προβλήματα πέτυχα στόχους και διακρίσεις πολλές.
Τώρα, θέλω να ευχαριστήσω μερικά άτομα και θα ξεκινήσω πρώτα με τον Kostas Damianou που πραγματικά αν δεν ήταν δίπλα μας φέτος δεν ξέρω κατα πόσο θα λειτουγουσαμε σαν τμήμα. Αδελφέ, σου είμαι υπόχρεος και η υπόσχεση που σου έχω δώσει θα τηρηθεί.

Επίσης ενα μεγάλο ευχαριστώ στο Συ.Φ.ΑΕΛ , για την στήριξη του, και ιδιαίτερα τον Kypros Ael και τον Πολύβιος Νικολάου … ξέρεται εσείς !!!

Δεν θα μπορουσα να μην αναφερθώ στις Lioness που έτρεξαν θέματα για την ομάδα … Demetra Georgiou Elia Athina Polemiti……κοπέλες είστε πολλές , να μην σας ταγκάρω όλες γιατι θα ξεχάσω αρκετες !!!
Επίσης τον κόσμο που μας στήριξε το καλοκαίρι με τις κάρτες… Η συγκεκριμένη στήριξη απο τον κόσμο ήταν πέρα απο τις προσδοκίες μας και ήταν ο βασικός παράγοντας λειτουργίας του τμήματος. Σας ευχαριστώ όλους πραγματικά!

Φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χορηγό μας Andonis Vafeas ιδιοκτήτη του Bob-a-lou …Αντώνη είσαι θεούλης φίλε μου, σε ευχαριστώ για όλα και στον Antonis Papavassiliou επίσης χορηγό μας με την εταιρία του AP Trust Trading Ltd … Αντώνη είσαι φίλος και οπαδός πλέον !!!!

Στον Chris Iacovides για την απίστευτη βοήθεια που μας έδωσε!!! Σας ευχαριστώ πάρα πολυ και επιφυλάσσομαι .

Τέλος και συγνώμη για το μακροσκελές κείμενο, ενα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου που με στήριξαν , ειδικά στο τελος της σεζόν,
Niki Schiza Matheos Armeftis Petros Ktorides Andros Christou Xenio Christofi και Μιχάλη Περικλέους. Είστε φίλοι , συμπαίκτες, οικογένεια και σας αγαπώ όλους !!!

Εμείς με τη σειρά μας ως Lions-Radio, στέλνουμε το σεβασμό μας στα παιδιά που κάνουν ότι κάνουν με μεγάλη αφοσίωση αλλά κυρίως με ρομαντισμό και αγάπη για την ΑΕΛ μας.  Αυτό είναι που μας ενώνει με αυτά τα παιδιά που με 1000 ζόρια κρατάνε δυναμικά ένα τμήματα περήφανο και ενωμένο, κάπως έτσι παλεύουμε και εμείς καθημερινά, αφιλοκερδώς και προπάντων με ανιδιοτέλεια για να κρατάμε αυτή τη σελίδα στους υπολογιστές και τα κινητά του καθενός σας. Μπράβο AEL BOWLING TEAM έχετε όλο το RESPECT μας! Ο ρομαντισμός και η αγάπη για την ομάδα, την ιδέα, πάνω από τα χρήματα, πάνω από τα συμφέροντα πάνω από οποιοδήποτε!

AEL bowling team-lemesos-bowling-AEL-lions-radio 2017 (2) AEL bowling team-lemesos-bowling-AEL-lions-radio 2017 (1) AEL bowling team-lemesos-bowling-AEL-lions-radio 2017 (5) AEL bowling team-lemesos-bowling-AEL-lions-radio 2017 (4) AEL bowling team-lemesos-bowling-AEL-lions-radio 2017 (3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *