Λεόντων Γνώμες: ”Εβίβα πρώτη…”

Παρουσιάζουμε το κείμενο του φίλου Παναγιώτη Κ. μέσω της στήλης ”Λεόντων Γνώμες”.

Αναλυτικά:

Φέρτε και Keo και εβιβα πρώτη και θα ποτισουμε …. την Ευρώπη.

Μια χρονιά που τελειώνει όπως ακριβώς θέλαμε, την ΑΕΛ μας στην Ευρώπη.  Μια χρονιά περίεργη, με τον κόσμο διχασμενο, πισωπλατες μαχαιριές από ανθρώπους πού κάποιοι τους είχαν βάλει πάνω από την ΑΕΛ.

Τέλος καλό και προχωράμε μπροστά. Από του χρόνου όλοι ενωμένοι. Θεόδωρε ήρθε η δικαίωση. Όσο για το παιχνιδι με το αεκακι, και λέω αεκακι όχι γιατί υποτιμο αλλά γιατί πρώτο οι οπαδοί της σε αριθμό είναι λιγότεροι από τες γυναίκες του Σπαλιάρα.

Δεύτερο, τα ρατσιστικά συνθήματα τους μικραίνουν ακόμα περισσότερο, τρίτο η ιστορία γράφεται στα τσιμέντα, τέταρτο ο εκπρόσωπος τύπου τους είχε και παραπανο γιατί αντέδρασε λέει ποδοσφαιριστης γιατί τον έβρισαν.

Πέμπτο με κόκα κόλες και νερά δεν πας πουθενά ούτε δημιουργας ιστορία στον οπαδισμο.

Πίσω στην ΑΕΛ μας τώρα, δουλειά για του χρόνου, η ΑΕΛ πρέπει κάθε χρονιά να ‘ναι στην πρώτη τριάδα. Πρόεδρε κάνε την ΑΕΛ πρώτο μαγαζί επαγγελματικο ξέρεις τον τρόπο. Μπρούνο σου έχουμε εμπιστοσύνη με 4-5 ποιοτικές λύσεις θα είμαστε εκεί.

Τέλος αφήνω τελευταίο τον κόσμο με μπροστάρη τον ΣΥΦΑΕΛ αρχίζοντας στις 17/5 απαιτείται συσπείρωση, έχουμε πολλούς εχθρούς δεν χρειάζεται να βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Αποταμίευση από τώρα και όλοι season του χρόνου.

Πάντα βαδιζαμε ανάποδα ενάντια σε όλους. Εμείς δεν έχουμε κόμματα να μας στηρίζουν οικονομικά αλλα και στα κεντρα ελεγχου εμείς έχουμε την ΑΕΛ μας και μόνο.

Όλοι κοντά στο μεγαλύτερο αθλητικό σωματείο τής Κύπρου.
FORZA AEL.

Παναγιώτης Κωνσταντίνου (Λεόντων Γνώμες – 14/5/2017)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *