Συνέντευξη Tύπου του τελικού Κυπέλλου Futsal

Αντίστροφη μέτρηση για τη γιορτή του Futsal. Ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή 12 Μαΐου στην κλειστή αίθουσα Κίτιον στη Λάρνακα με την Ομόνοια Αραράτ και την ΑΕΛ να διεκδικούν το τρόπαιο.

Ενόψει του τελικού, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΚΟΠ συνέντευξη τύπου στην παρουσία εκπροσώπων των δύο ομάδων, των προπονητών και των αρχηγών τους.

Ανδρέας Σταύρου, Υπεύθυνος Futsal ΑΕΛ: «Ευχαριστούμε την ΚΟΠ για τις προσπάθειες αναβάθμισης του αθλήματος του Futsal. Και εμείς ως ομάδα κάνουμε μεγάλες προσπάθειες για να αναβαθμίσουμε το άθλημα και θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Ελπίζουμε να γίνει ένας ωραίος τελικός. Για εμάς, είναι ιστορική στιγμή αφού είναι ο πρώτος μας τελικός και θέλουμε να κατακτήσουμε το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία μας. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα καταφέρουμε».

Κάρλος Λίμα Μπεζέρα, προπονητής ΑΕΛ: «Ήρθα στην ομάδα την τελευταία εβδομάδα θέλοντας να τη βοηθήσω να κατακτήσει τον τίτλο Θα προσπαθήσω με την εμπειρία και τις γνώσεις μου να δώσω κάποιες τεχνικές συμβουλές που θα μας βοηθήσουν στον τελικό. Το επίπεδο του Κυπριακού Futsal έχει ανέβει και έχει απήχηση στο εξωτερικό, κάτι που βλέπω και στην Ισπανία όπου αγωνίζομαι. Ελπίζω η ΑΕΛ να καταφέρει να κατακτήσει το Κύπελλο».

Νικόλας Τσακανιάς, αρχηγός ΑΕΛ: «Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν φέτος και έφτασαν σε δύο τελικούς. Θα διαφωνήσω στο ότι η ΑΕΛ είναι το φαβορί αφού η Ομόνοια μας απέκλεισε στο Πρωτάθλημα και ως ομάδα, έχει πολύ περισσότερες εμπειρίες από τελικούς αλλά και κατακτήσεις τροπαίων. Έγιναν κάποιες αλλαγές τελευταία στην ομάδα μας αλλά εμείς οι ποδοσφαιριστές θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε το Κύπελλο για την ιδέα που ονομάζεται ΑΕΛ και για τον κόσμο της ομάδας».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *