”Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα”

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας μετά το τέλος του αγώνα με την Ανόρθωση και τη νίκη με 2-0 στο Τσίρειο, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

”Σήμερα θα επαναλάβω ότι είπα στο Αντ. Παπαδόπουλος, κερδίσαμε σήμερα μια πολύ καλή ομάδα.  Όλη τη βδομάδα έλεγα στους ποδοσφαιριστές μου ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή αντίπαλο η οποία δείχνει σοβαρότητα στα τελευταία της 2 παιχνίδια.

Το ξέραμε θα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα, παρόλα αυτά είχαμε το ξεκίνημα με το δοκάρι για την Ανόρθωση και αυτό ήταν τελείο έτσι ώστε να κτυπήσε συναγερμός για την ομάδα μου.  Η ομάδα μου στη συνέχεια αντίδρασε, οργανώθηκε αμυντικά και δημιουργήσαμε ευκαιρίες, διότι αν ήμασταν ανοργάνωτη απέναντι στην Ανόρθωση θα δεχόμασταν σίγουρα γκολ.

Στο Β’ ημίχρονο είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε το 2-0 με το πέναλτι αλλά δεν τα καταφέραμε, μπορεί να μη σκοράραμε σε εκείνη τη φάση αλλά δεν χάσαμε την οργάνωση μας αμυντικά.  Όταν μιλώ για οργάνωση στην άμυνα δεν μιλώ μόνο για τους αμυντικούς ποδοσφαιριστές αλλά για ολόκληρη την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου αλλά και στην Ανόρθωση.  Η Ανόρθωση έκανε την νίκη μας ακόμα πιο σημαντική.  Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα, έχουμε ακόμα 2 παιχνίδια και την άλλη βδομάδα θα πάμε στη Λάρνακα για να φέρουμε τους βαθμούς στη Λεμεσό.

Συγχαρητήρια στον κόσμο μας που ήρθε στο γήπεδο και στήριξε την ομάδα, επαναλαμβάνω όμως ότι θέλουμε περισσότερους.  Η νίκη είναι αφιερωμένη σ’ αυτούς”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *