Σάσσι…και έξοδο στην Ευρώπη (2-0 την Ανόρθωση)

Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας έπαιξε αρκετά καλά και όσο έπρεπε, πήρε σχετικά εύκολα τη νίκη απόψε κόντρα στην Ανόρθωση και βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην έξοδο στην Ευρώπη, καθώς ανέβηκε στο +5 από την 5η Ομόνοια. Ο Σάσσι ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα καθώς πέτυχε και τα 2 γκολ του αγώνα, κέρδισε και το πέναλτυ.

Α΄ Ημίχρονο

Στο πρώτο ημίχρονο η Ανόρθωση ξεκίνησε με ευκαιρία. Πρώτη καλή ευκαιρία ήρθε για την Ανόρθωση στο 2ο λεπτό, με το βολέ του Άλβες να βρίσκει στα ακροδάκτυλα του Ρόμο και στη συνέχεια στο δοκάρι. Στο 17′ ο Σασσί με εξαιρετικό φάλτσο και πλάγια έξω από την περιοχή ο Σασσί έβαλε, ίσως, το γκολ της χρονιάς. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι κύλησε σε χαμηλούς ρυθμούς χωρίς τις κλασσικές ευκαιρίες, αλλά με την Ανόρθωση να έχει την κατοχή της μπάλας. Στο 34′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Σοάρες, ο Λαφράνς έπιασε την κεφαλιά-πάσα προς τον Φορτούνα αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Β΄Ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στους ρυθμούς της ΑΕΛ, καθώς το παιχνίδι ήταν στα μέτρα της ομάδας μας και ήταν αυτή κυρίαρχη στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 50ο λεπτό ο Πίτι εκτέλεσε το κορνερ, ο Σάσσι πετάχτηκε για την κεφαλιά αλλά ανατράπηκε από τον Οικονομίδη και δόθηκε πέναλτυ. Την εκτέλεση ανάλαβε ο Αρρουαμπαρένα, ο οποίος όμως έσκαψε την μπάλα και πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 54′ ο Γεωργιάδης έβγαλε την σέντρα για τον Αρρουαμπαρένα, έπιασε την κεφαλιά αλλά έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 65′ ο Πίτι έκανε τις ντρίμπλες, μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ του ήταν χαλαρό και μάζεψε ο Παπαδόπουλος. Το γκολ τελικά ήρθε στο 68′ ο Σάσσι και πάλι, όταν δέχτηκε την πάσα από τον Αρρουαμπαρένα και από κοντά έκανε το 2-0. 

Αρχική ενδεκάδα: Ρόμο, Αϊρόσα, Μιτρέα, Λαφράνς (85′ Λαφράνς), Φορτούνα, Νικολάου, Σοάρες, Πίτι, Γεωργιάδης (62′ Μέσκα), Σάσι, Αρουαμπαρένα (83′ M.Hλία).

Κίτρινες: Σάσσι / Οικονομίδης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *