”Πρώτη εντός έδρας ήττα – στοίχισε το πρωτάθλημα”

Το χθεσινό αποτέλεσμα μας πίκρανε αλλά δεν πρέπει να μας απογοητεύει για την συνέχεια. Έχουμε μπροστά μας ένα Τελικό Κυπέλλου στις 12 Μαίου και επιβάλλεται να τον κερδίσουμε και να πανηγυρίσουμε το πρώτο τρόπαιο στην Ιστορία μας.

Δεν χωράνε δικαιολογίες για την χθεσινή ήττα και χρειάζεται να πεισμώσουμε περισσότερο για να κλείσουμε με τίτλο την φετινή χρονιά. Στον αθλητισμό πάντα υπάρχει το απρόβλεπτο που κάνει τα σπορ πολύ πιο συναρπαστικά.

Η Ομόνοια/Αραράτ μπήκε στην διαδικασία των playoffs σαν αουτσάιντερ και η ομάδα μας σαν το φαβορί και τελικά η πρώτη εντός έδρα ήττα μας στοίχισε το πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια/Αραράτ για την δίκαιη πρόκριση της στους τελικούς και δίνουμε μαζί ένα επιπλέον ραντεβού στον Τελικό Κυπέλλου.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε χθες στο Σπύρος Κυπριανού και στήριξε τους φουτσαλιστές μας καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού και μετά το τέλος του αγώνα χειροκρότησε την όλη προσπάθεια τους.

Πάμε γερά μάγκες να κατακτήσουμε το πρώτο τίτλο στην Ιστορία μας…!

Ραντεβού στις 12 Μαίου και ώρα 20.00 στο Κίτιον. Λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του αγώνα θα ανακοινωθούν σύντομα. Μετά την οργανωτική σύσκεψη που έγινε στις 19/04 στην ΚΟΠ, θα υπάρχουν στην διάθεση μας μόνο 395 εισιτήρια!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – TSOKKOS DANOI AEΛ FUTSAL 25/04/2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *